Marisc fresc bullit (nècores, bous de mar, escamarlans i peus de cabra comú o percebes)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de Peus de cabra o percebes
  • 18 Escamarlans mitjans
  • 12 Nècores
  • 3 Bous de mar
  • Sal gruixuda
  • Aigua
  • Gel

6 racions

Elaboració

Posem a bullir un recipient amb aigua i quan ha arribat al punt d'ebullició hi afegim sal gruixuda, en proporció aproximada de 100 g per cada litre d'aigua. Un recipient per cada tipus de marisc, doncs el temps de cocció és diferent: nècores 10 minuts, peus de cabra 5 minuts, bou de mar 20 minuts i escamarlans 3 minuts. Just trets de l'aigua bullint, submergim el marisc en un recipient amb aigua i gel, de manera que al tallar el calor, tallem la cocció i evitem que quedin recuits. La carn queda més presa. Això és aplicable a quasevol tipus de marisc. Primer he cuit els bous de mar i les nècores. A continuació, els peus de cabra i escamarlans.

30min


Recepta de cuina de Marisc fresc bullit (nècores, bous de mar, escamarlans i peus de cabra comú o percebes)

Bous de mar.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Marisc fresc bullit (nècores, bous de mar, escamarlans i peus de cabra comú o percebes)

Nècores.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Marisc fresc bullit (nècores, bous de mar, escamarlans i peus de cabra comú o percebes)

Escamarlans.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Marisc fresc bullit (nècores, bous de mar, escamarlans i peus de cabra comú o percebes)

Peus de cabra comú o percebes
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: