Amanida de lletons de xai i pedrers d'ànec confitats amb vinagreta de Mòdena
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de lletons de xai
- Dotze pedrers d'anec confitats
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Tres alls pelats
- Tres endivies
- Una safata de tomàquets xerri
- Vinagreta de Mòdena (la trovareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata rodona gran de porcellana blanca
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta de Mòdena com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, tallem les endivies a rodelles i les fiquem en el bol de vidre juntament amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats.
A part, filetegem els alls i els fiquem en una paella amb oli d'oliva, juntament amb el lletons de xai tallats a trossos menuts, salpebrats.
Quan els lletons ja són mig fregits, afegim els pedrers tallats a làmines fines i deixem que s'acabi de fregir tot junt uns cinc minuts més, i els fiquem en el bol de vidre juntament amb els altres ingredients.
Seguidament, afegim la vinagreta de Mòdena, ho barregem tot plegat ben barrejat i ho fiquem a la safata rodona de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes:
Amanides de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2628 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.