Amanida de lletons de xai i pedrers d'ànec confitats amb vinagreta de Mòdena

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de lletons de xai
  • Dotze pedrers d'anec confitats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Tres alls pelats
  • Tres endivies
  • Una safata de tomàquets xerri
  • Vinagreta de Mòdena (la trovareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata rodona gran de porcellana blanca
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta de Mòdena com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, tallem les endivies a rodelles i les fiquem en el bol de vidre juntament amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats.
A part, filetegem els alls i els fiquem en una paella amb oli d'oliva, juntament amb el lletons de xai tallats a trossos menuts, salpebrats.
Quan els lletons ja són mig fregits, afegim els pedrers tallats a làmines fines i deixem que s'acabi de fregir tot junt uns cinc minuts més, i els fiquem en el bol de vidre juntament amb els altres ingredients.
Seguidament, afegim la vinagreta de Mòdena, ho barregem tot plegat ben barrejat i ho fiquem a la safata rodona de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josep Ramon Arques Rovira diu:
Els lletons i els pedrers, s'han de ficar freds?
Quim Lleonart diu:
Normalmet els hi afegim tot punt estiguin cuits, encara que es refredin.
Rebi una salutació. Quim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!