Caneló gran cruixent de brandada de bacallà amb salsa de soja, taronja i poma

Ingredients

  • 4 Fulles de pasta fillo

Per la brandada:

  • 500 ml d’oli d’oliva
  • 500 ml d’oli de gira-sol
  • 3 Dents d’all
  • 600 g de Bacallà
  • Sal
  • 100 ml de llet
  • Pebre blanc

Per la salsa de soja, taronja i poma:

  • 1 Pot de salsa de soja
  • 1 Taronja gran
  • 1 Poma gran

4 racions

Elaboració

De la pasta fil.lo i la brandada:

Amb les fulles de pasta fil•lo, feu uns tubs, amb l’ajuda d’un motlle d’acer, i els posem al forn fins que estiguin cuits. Ho reservem.
Posem els olis al foc, amb els alls, fins que estiguin daurats, i ho deixem refredar. Hi fem coure el bacallà i ho deixem refredar. Passem el bacallà, els alls i una part de la llet per un triturador, que quedi tot ben fi, i al mateix temps hi anem posant oli, a poc a poc, perquè es vagi muntant, com si féssim un allioli, fins que acabem la llet i l’oli. Rectifiquem de sal i pebre blanc. Ho reservem. Deixem que redueixi tot, rectifiquem de sal i pebre i ho reservem en fred.

Per farcir els canelons:

Amb una mànega de pastisseria, farcim els canelons cruixents amb la brandada i els posem al forn 5 min a 200 ºc.

De la salsa de soja, taronja i poma:

En el got de la batedora elèctrica , hi posem el suc de la taronja, la poma pelada tallada a daus molt petits i salsa de soja. Ho batem tot, ha de quedar una salsa ni molt líquida ni molt espesa. Segons veiem i posem més poma o més soja.

Per emplatar:

Posem al plat,la salsa de soja,taronja i poma,sobre un caneló per persona i l’acompanyem amb una mica d’amanida variada (enciam, xampinyons laminats crus, blat de moro, cogombre, olives,...)

45min


Recepta de cuina de Caneló gran cruixent de brandada de bacallà amb salsa de soja, taronja i poma

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3114 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: