Caneló gran cruixent de brandada de bacallà amb salsa de soja, taronja i poma
Ingredients
- 4 Fulles de pasta fillo
Per la brandada:
- 500 ml d’oli d’oliva
- 500 ml d’oli de gira-sol
- 3 Dents d’all
- 600 g de Bacallà
- Sal
- 100 ml de llet
- Pebre blanc
Per la salsa de soja, taronja i poma:
- 1 Pot de salsa de soja
- 1 Taronja gran
- 1 Poma gran
4 racions
Elaboració
De la pasta fil.lo i la brandada:
Amb les fulles de pasta fil•lo, feu uns tubs, amb l’ajuda d’un motlle d’acer, i els posem al forn fins que estiguin cuits. Ho reservem.
Posem els olis al foc, amb els alls, fins que estiguin daurats, i ho deixem refredar. Hi fem coure el bacallà i ho deixem refredar. Passem el bacallà, els alls i una part de la llet per un triturador, que quedi tot ben fi, i al mateix temps hi anem posant oli, a poc a poc, perquè es vagi muntant, com si féssim un allioli, fins que acabem la llet i l’oli. Rectifiquem de sal i pebre blanc. Ho reservem. Deixem que redueixi tot, rectifiquem de sal i pebre i ho reservem en fred.
Per farcir els canelons:
Amb una mànega de pastisseria, farcim els canelons cruixents amb la brandada i els posem al forn 5 min a 200 ºc.
De la salsa de soja, taronja i poma:
En el got de la batedora elèctrica , hi posem el suc de la taronja, la poma pelada tallada a daus molt petits i salsa de soja. Ho batem tot, ha de quedar una salsa ni molt líquida ni molt espesa. Segons veiem i posem més poma o més soja.
Per emplatar:
Posem al plat,la salsa de soja,taronja i poma,sobre un caneló per persona i l’acompanyem amb una mica d’amanida variada (enciam, xampinyons laminats crus, blat de moro, cogombre, olives,...)
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3114 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.