Supremes de salmó fresc amb crema d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit supremes de salmó d'uns 150 grams cadascuna (aproximadament)
  • Samfaina per cinc racions (la trobareu a les meves receptes com "la meva samfaina")
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Pebre negre en pols
  • Nata líquida per muntar
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un colador fí
Una safata metal·lica per anar al forn

Elaboració

Primerament, fiquem les supremes de salmó en una safata plana, les salpebrem, els hi afegim un raig de vi blanc, un raig d'oli d'oliva, i les enfornem a 180º, uns cinc minuts i les reservem.
A part, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i un cop feta la passem per la batedora elèctrica, i tot seguit pel colador fí.
A continuació, la fiquem a la cassola marinera a foc baix i ho remenem amb el batedor de varetes. Tot seguit, afegim un raig de nata líquida, corregim de sal i seguim remenant .
Quan la salsa ja arrenqui el bull, afegim les supremes de salmó i deixem que cogui tot plegat uns set minuts més i ja ho tindrem llest per servir a taula amb julivert picolat pel damunt.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: