Tronc de lluç amb llit d'espinacs a la catalana, olivada i encenalls de pernil ibèric
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un tronc de lluç fresc d’entre 150 i 200 g
- 100 g d’espinacs a la catalana precuinats i comprats en una tenda de qualitat
- 1 Pot d’olivada negra
- 50 g de pernil ibèric
- Oli d’oliva
- Sal
1 racions
Elaboració
Rentem i polim el tronc de lluç.
Preescalfem el forn a 180 graus.
En una safata de forn, hi posem oli i el tronc de lluç amb una mica de sal.
Deixem coure uns 7 minuts i hi incorporem els espinacs. Ho deixem coure uns 3 minuts més.
Per emplatar:
Agafem un plat, de base hi posem els espinacs a la catalana, a sobre el tronc de lluç amb una mica d’olivada repartida, al costat els encenalls de pernil.
Ja es pot servir el plat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2758 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.