Tronc de lluç amb llit d'espinacs a la catalana, olivada i encenalls de pernil ibèric

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tronc de lluç fresc d’entre 150 i 200 g
  • 100 g d’espinacs a la catalana precuinats i comprats en una tenda de qualitat
  • 1 Pot d’olivada negra
  • 50 g de pernil ibèric
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

Rentem i polim el tronc de lluç.
Preescalfem el forn a 180 graus.
En una safata de forn, hi posem oli i el tronc de lluç amb una mica de sal.
Deixem coure uns 7 minuts i hi incorporem els espinacs. Ho deixem coure uns 3 minuts més.

Per emplatar:

Agafem un plat, de base hi posem els espinacs a la catalana, a sobre el tronc de lluç amb una mica d’olivada repartida, al costat els encenalls de pernil.
Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Tronc de lluç amb llit d'espinacs a la catalana, olivada i encenalls de pernil ibèric
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Tronc de lluç amb llit d'espinacs a la catalana, olivada i encenalls de pernil ibèric
Detall del plat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2758 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: