Pastís de Clares d'ou amb Avajons i Ametlla o Nous

Ingredients

  • Deu claras. (em van sobrar de fer una crema pastissera) si no tens tantes quedará igual de be
  • Sucre 100gr.
  • Nata de montar un tetrabric de 200gr.
  • 50gr. de farina de pa de pessic amb llevat (si la farina no porta llevat posa una cullerada de 7gr.)
  • Avajons. Jo vaig posar 200gr. (amb 125 també esta be)
  • 125gr. de bastonets d'ametlla o 10 nous a trossets.
  • Una culleradeta de canyella en pols
  • Mantega per engrasar el motllo
  • Paper vegetal

9 racions

Utensilis

Motlle de 23*23

Elaboració

Agafa un bol posa les clares el sucre i la nata i li dones vida al Minipimer al voltan de dos minuts.
Posa la farina i la canyella en un altre bol i barreja els avajons i la ametlla.
En cavat el juntas amb el que tenim al altre bol i ho barrejas be amb una cullera
En un motlle de 23*23 mes o menys posa el paper vegetal i ho engrases de mantega.
Posa la barreja al forn 40 o 45 m. a 180* (de totes maneres punxa amb un ganivet abans de treure'l) a de sortir net.
Deixa-ho refredar abans de desemmotllar.
Queda hiper bo

1h

Notes

Si no tens avajons le pots posar panses.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1787 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!