Cor de xai fregit amb alls, i garbeta de mongeta amb cansalada fumada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit talls de cor de xai tallats a mig dit de gruix
  • Quatre garbetes de mongeta verda amb cansalada fumada (les trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Mantega
  • Quatre talls de cansalada fumada
  • Quatre alls pelats i aixafats

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Dos plats plans de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Una safata plana per anar al forn

Elaboració

Primerament, fem les garbetes de mongeta com explico a la meva recepta i les reservem.
Seguidament, salpebrem els talls de cor de xai i els fregim juntament amb els alls aixafats fins que són cuits al nostre gust.
Tot seguit, fiquem quatre talls de cor a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna, i a la part de baix del plat fiquem dues garbetes entrecreuades, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1323 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: