Cor de xai fregit amb alls, i garbeta de mongeta amb cansalada fumada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Vuit talls de cor de xai tallats a mig dit de gruix
- Quatre garbetes de mongeta verda amb cansalada fumada (les trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Mantega
- Quatre talls de cansalada fumada
- Quatre alls pelats i aixafats
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Dos plats plans de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Una safata plana per anar al forn
Elaboració
Primerament, fem les garbetes de mongeta com explico a la meva recepta i les reservem.
Seguidament, salpebrem els talls de cor de xai i els fregim juntament amb els alls aixafats fins que són cuits al nostre gust.
Tot seguit, fiquem quatre talls de cor a la part de dalt del plat en forma de mitja lluna, i a la part de baix del plat fiquem dues garbetes entrecreuades, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes:
Cuina de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1573 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.