Cassola de carn picada a l'estil italià

Ingredients

  • ½ kg de carn picada
  • 1 llauna de xampinyons
  • 3 cebes grans
  • Barreja de pebrot (vermell, groc, verd, ½ de cada)
  • 1 llauna de tomàquets
  • 1 tassa de crema agra

4 racions

Elaboració

Posa la cassola a escalfar amb una mica d'oli.
Daura la carn mòlta, un cop cuita distribueix en una safata per al forn, ben greixada.
Pela les cebes, talla en cèrcols i juntament amb els fongs escampa sobre la carn
Talla els pebrots a cubs i posa sobre les cebes.
Talla els tomàquets a rodanxes i estén sobre els pebrots.
Barreja la crema fresca amb el tomàquet en conserva i aboca sobre la cassola.
Enforna durant 1 hora a una temperatura de 180 graus.
Serveix acompanyat de pasta o arròs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2008 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: