Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie, codonyat i ceba caramel·litzada
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 poma acida
- 4 rodanxes de rulo de cabra (1 cm aprox de gruix)
- 150 gr. de foie mi cuit
- Codonyat artesa
- 1 ceba gran
- Sucre
- Oli
- Rucula
- 4 rodanxes de pa de motllo
- Un motllo rodo de la mida de un got aprox.
4 racions
Utensilis
Soplet o pala de cremar, motllo circular, si no es disposa d'un, apilar am cura tots els ingredients procurant donar la forma rodona del rulo i de la poma.
Elaboració
Tallem la ceba en juliana, i la posem a caramel·litzar amb una mica d'oli a foc lent.
Mentres es fa la ceba, pelem la poma, li treiem el cor, i la tallem a rodanxes fines.
Amb el motllo, tallem 4 cercles de pa i els torrem una mica.
Un cop llesta la ceba, la deixem temperar, i passem a muntar el plat.
Col·loquem el motllo sobre el pla , i l'omplim en aquest ordre. El pa , una rodanxa de poma , el formatge , una rodanxa de poma , una capa de codonyat fina ,una rodanxa de poma, ceba tebia, el foie, i l'acabem amb poma ,presionem una mica per compactar el conjunt, i treiem el motllo.
Posem sucre al damunt i caramel·litzem amb soplet o pala.
Guarnim amb fulles de rucula, i uns fils de reducció de modena.
30min
Notes
Les proporcions de ingredients , depenent del tamany del motllo.cal omplir el motllo en tot el seu espai.
Etiquetes: Nadal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8151 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.