Púding d'albercoc

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per a 4 motlles a 1,8 dl
  • 8 petits albercocs
  • 2 ous
  • 40 grams de sucre
  • 1 beina de vainilla
  • 1 dl de llet
  • 1 dl de nata líquida
  • Sucre en pols per empolvorar.

4 racions

Elaboració

Talla els albercocs per la meitat.
Col·loca a cada motlle una meitat d'albercoc.
Posa una font per gratinar al centre del forn per al bany maria.
Aboca aproximadament 2 cm d'altura d'aigua.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Bat bé els ous i el sucre fins que es torni una crema de color clar.
Talla la vainilla al llarg i raspa les llavors, afegeix a la mescla de llet i la nata, i cuina fins al punt d'ebullició.
Agrega la crema de vainilla calenta, a la crema d'ous i sucre preparada.
Aboca sobre els albercocs.
Col·loca els motlles en el bany d'aigua.
Cuina durant uns 20 minuts al forn.
Retira i deixar refredar.
Al moment de servir escampa pel damunt amb sucre en pols.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1125 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!