Entrecot de vedella blanca a la graella amb garbetes d'espàrrecs verds amb cansalada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un entrecot de vedella blanca d'uns 250 grams (aproximadament)
- Dues garbetes d'espàrrecs verds (les trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Oli d'oliva
- Un manat d'espàrrecs verds curts
- Un tall de cansalada fumada
- Mantega
- Aigua
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat gran de porcellana blanca
Una safata plana pel forn
Elaboració
Primerament, fem les garbetes d'espàrrecs com explico a la meva recepta, i les reservem (dues per plat).
Seguidament en una graella elèctrica, fiquem a coure l'entrecot salpebrat, i l'espolsem amb herbes provençals.
Quan ja el tenim al nostre gust de cuit, el fiquem a la part de dalt del plat, el reguem amb oli d'oliva, i a la part de baix , fiquem dues garbetes d'espàrrecs entrecreuades, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Notes
Farem tants entrecots com començals seguin a taula
Etiquetes:
La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2229 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.