Entrecot de vedella blanca a la graella amb garbetes d'espàrrecs verds amb cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un entrecot de vedella blanca d'uns 250 grams (aproximadament)
  • Dues garbetes d'espàrrecs verds (les trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Oli d'oliva
  • Un manat d'espàrrecs verds curts
  • Un tall de cansalada fumada
  • Mantega
  • Aigua

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un plat gran de porcellana blanca
Una safata plana pel forn

Elaboració

Primerament, fem les garbetes d'espàrrecs com explico a la meva recepta, i les reservem (dues per plat).
Seguidament en una graella elèctrica, fiquem a coure l'entrecot salpebrat, i l'espolsem amb herbes provençals.
Quan ja el tenim al nostre gust de cuit, el fiquem a la part de dalt del plat, el reguem amb oli d'oliva, i a la part de baix , fiquem dues garbetes d'espàrrecs entrecreuades, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Farem tants entrecots com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1845 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: