Croquetes de verdura amb crema d'espinacs

Ingredients

Per les croquetes:

  • ½ quilo de patates cuites
  • 200 grams de pastanagues cuites
  • 200 grams de pèsols desgranats i cuits
  • 2 ous
  • Farina
  • Ou batut
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre.

Per a la crema d'espinacs:

  • 100 g d'espinacs
  • 1 patata
  • Oli, aigua i sal

4 racions

Elaboració

Per les croquetes:

Trosseja i tritura amb el passapuré les verdures cuites fins a aconseguir un puré molt espès.
Afegeix els ous a la pasta (si et queda massa lleugera, afegeix pa ratllat).
Salpebra i barreja tot bé.
Dóna forma a les croquetes, passa-les per farina i ou batut i fregeix-les en oli fins a daurar.
Serveix ben escorregudes d'oli, en una font amb el fons cobert amb la crema d'espinacs.

Per a la crema d'espinacs:

Bull la patata i els espinacs en una cassola amb aigua i sal, i un raig d'oli d'oliva durant 15 minuts.
Tritura amb la batedora la patata trossejada i els espinacs fins a obtenir una crema fina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1597 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!