Polpetes de llenguado i llagostins amb salsa de vermut blanc i patates a la parisien

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado de ració de 300 grams (aproximadament)
  • Cinc patates de mida petita
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Julivert picolat
  • Quatre llagostins de mida mitjana
  • Oli d'oliva
  • Un rajolí de vi blanc

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca
Una safata plana per anar al forn
Un cassó mitjà
Quatre escuradents
Una paella petita

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal bullim les patates petites pelades fins que són cuites al "dente".Tot seguit en una paella petita amb mantega, les fregim fins que estiguin ben daurades i les reservem.
Seguidament, filetegem el llenguado en quatre filets, pelem els llagostins i els emboliquem amb els filets de llenguado, fixant-los amb un escuradents.
Tot seguit, fiquem les polpetes en una safata, les salpebrem, i les reguem amb un raig de vi blanc i oli d'oliva.
A part, fem la salsa de vermut blanc com explico a la meva recepta i la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, enfornem les polpetes a 180º uns vuit minuts, i tot seguit ja podrem muntar els plats.
Primerament, retirem els escuradents de cada polpeta, i les fiquem en el plat en forma de creu.
En el centre del plat fiquem les cinc patates a la parisien, les espolsem amb una mica de julivert picolat, i amb la salsa de vermut cobrim les polpetes, les espolsem amb una mica de julivert picolat i ja podrem servir el plat a taula.

1h

Notes

Farem tants plats de polpetes com comensals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1637 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: