Com ho podem fer perquè les mandonguilles i les pilotes del brou quedin més compactes i saboroses
Perquè les mandonguilles hem quedin més compactes i saboroses, les faig de la següent manera: en un bol de vidre gran, hi poso: 600 grams de carn trinxada de porc i dos talls de cansalada passats per la trinxadora, dos llesques de pa estovat amb llet, un all ratllat, julivert picat, un pessic de sal i pebre negre, i dos ous esclatats.
Seguidament, ho barrejo tot ben barrejat amb les mans ben netes, ho tapo amb un paper film, i ho deixo a la nevera un dia per altre.
Abans de fer tant les mandonguilles com les pilotes, ho remeno altre vegada amb les mans, i així no hi ha perill que s'obrin al fregir-les, desprès les passo per farina, i les fregeixo amb força oli d'oliva, i ja les tinc a punt per fer-les estofades, i les pilotes, les poso en el brou de l'escudella un cop fregides.
Truc de cuina: Com ho podem fer perquè les mandonguilles i les pilotes del brou quedin més compactes i saboroses
El truc de cuina "Com ho podem fer perquè les mandonguilles i les pilotes del brou quedin més compactes i saboroses" ha estat aportat a Receptes.cat per Quim Lleonart.
Veure més trucs de Quim Lleonart.
Veure tots els trucs de Receptes.cat
Voldria aprofitar aquesta recepta, per desitjar a tots els Jordi i Jordina de receptes.cat, una bona diada de Sant Jordi....
Amiga Elvira, la farina de blat dissolta amb aigua, s'acostuma a afegir-la al final de la recepta, per si cal espessir-la una...
Amic Joan, si vas a les meves receptes, veuràs la recepta de la truita a la Basca, que crec que també et pot agradar.¨...
Amic Joan, a les cuines professionals, per fer la fideuà, es fan servir els fideus del nº2, prèviament fregits a part en...
Amiga Carme, si vas a les meves receptes, podràs veure un altre manera de fer l'arròs amb llet que també et pot agradar....