Iogurts naturals, sense iogurtera

Ingredients

  • 1 litro de llet
  • 1 iogurt natural sense sucre
  • 100 gr de sucre (o sense sucre si se vol)

Griegos:

  • 900 cc de llet
  • 100cc de nata 35% materia grasa
  • 100 gr de sucre
  • 1 iogurt griego

8 racions

Utensilis

Un olla
Unes barilles
El forn

Elaboració

Calentarem la llet fins a 40º, posarem el sucre.
El iogurt lo remenerem be fins que quede liquit, i lo afexirem a la llet, en unes barilles lo unin tot.
Posarem a gotets de vidre. Mentres calentem lo forn a 60º
Preparem una bandeja a la que li posarem una manteta i alli ven abrigadets posem los gots del iogurt; els posem dins al forn APAGAT i els dixen tota la nit un minim de 8 hores.
La elavoració dels griegos es la mateixa que els iogurts
Mesclarem la llet i la nata i tot lo mateix.

10min

Notes

La manteta que jo utilitzo es aquelles mantes dels cotxes dels nens petits.
Pero he acabat per comprarme una iogurtera

Per


Recepta de cuina de Iogurts naturals, sense iogurtera
per Charo
Recepta de cuina de Iogurts naturals, sense iogurtera
per Charo
Recepta de cuina de Iogurts naturals, sense iogurtera
per Charo

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Recepte molt xula. Aquest pas en quatre dies seràs una chef de primera.
Charo diu:
Gracies, Tet pero de chef em falta un munt, si de cas cocinillas, jeje.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: