Iogurts naturals, sense iogurtera

Ingredients

  • 1 litro de llet
  • 1 iogurt natural sense sucre
  • 100 gr de sucre (o sense sucre si se vol)

Griegos:

  • 900 cc de llet
  • 100cc de nata 35% materia grasa
  • 100 gr de sucre
  • 1 iogurt griego

8 racions

Utensilis

Un olla
Unes barilles
El forn

Elaboració

Calentarem la llet fins a 40º, posarem el sucre.
El iogurt lo remenerem be fins que quede liquit, i lo afexirem a la llet, en unes barilles lo unin tot.
Posarem a gotets de vidre. Mentres calentem lo forn a 60º
Preparem una bandeja a la que li posarem una manteta i alli ven abrigadets posem los gots del iogurt; els posem dins al forn APAGAT i els dixen tota la nit un minim de 8 hores.
La elavoració dels griegos es la mateixa que els iogurts
Mesclarem la llet i la nata i tot lo mateix.

10min

Notes

La manteta que jo utilitzo es aquelles mantes dels cotxes dels nens petits.
Pero he acabat per comprarme una iogurtera

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Recepte molt xula. Aquest pas en quatre dies seràs una chef de primera.
Charo diu:
Gracies, Tet pero de chef em falta un munt, si de cas cocinillas, jeje.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: