Iogurts naturals, sense iogurtera

Ingredients

  • 1 litro de llet
  • 1 iogurt natural sense sucre
  • 100 gr de sucre (o sense sucre si se vol)

Griegos:

  • 900 cc de llet
  • 100cc de nata 35% materia grasa
  • 100 gr de sucre
  • 1 iogurt griego

8 racions

Utensilis

Un olla
Unes barilles
El forn

Elaboració

Calentarem la llet fins a 40º, posarem el sucre.
El iogurt lo remenerem be fins que quede liquit, i lo afexirem a la llet, en unes barilles lo unin tot.
Posarem a gotets de vidre. Mentres calentem lo forn a 60º
Preparem una bandeja a la que li posarem una manteta i alli ven abrigadets posem los gots del iogurt; els posem dins al forn APAGAT i els dixen tota la nit un minim de 8 hores.
La elavoració dels griegos es la mateixa que els iogurts
Mesclarem la llet i la nata i tot lo mateix.

10min

Notes

La manteta que jo utilitzo es aquelles mantes dels cotxes dels nens petits.
Pero he acabat per comprarme una iogurtera

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4862 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Recepte molt xula. Aquest pas en quatre dies seràs una chef de primera.
Charo diu:
Gracies, Tet pero de chef em falta un munt, si de cas cocinillas, jeje.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: