Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta


S'han trobat 19 receptes de cuina of tipus guisat.

Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades

Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades

Categoria: Carns
Tipus: Guisat
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Bacallà al pil-pil fàcil de lligar

Categoria: Peixos i mariscos
Tipus: Guisat
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:      

Llom amb préssec

Llom amb préssec

Categoria: Carns
Tipus: Guisat
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Recepta per
Estació:  

Farcellets de col farcits de samfaina, amb salsa de piquillos

Farcellets de col farcits de samfaina, amb salsa de piquillos

Categoria: Llegums i verdures
Tipus: Guisat
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:        

"Moraga" de sardines (sardines en cassola)

Categoria: Peixos i mariscos
Tipus: Guisat
Dificultat: Fàcil

Calamars farcit

Calamars farcit

Categoria: Peixos i mariscos
Tipus: Guisat
Dificultat: Alta
Temps d'elaboració: 180 min.
Estació:    

Cua de bou al vi negre

Cua de bou al vi negre

Categoria: Carns
Tipus: Guisat
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Recepta per

Cassoleta de llom amb xampinyons

Cassoleta de llom amb xampinyons

Categoria: Carns
Tipus: Guisat
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:      

Quarters de pollastre al perfum d'orenga

Categoria: Carns
Tipus: Guisat
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 70 min.
Recepta per
Estació:    

Calamars farcits a la mallorquina

Categoria: Peixos i mariscos
Tipus: Guisat
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

1 2