Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Amb els bolets com a protagonistes en els acompanyaments dels plats.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació tardor.

Macarrons a l'estil de l'avia Núria

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 55 min.
Recepta per
Estació:        

Pèsols negres refregits (refritos) a la mexicana

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Estació:        

Sípia farcida de botifarra (es pot fer amb calamar)

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Sis Dònuts casolans grans

Sis Dònuts casolans grans

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Estofat de marisc amb coliflor, es pot fer amb bròquil

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Recepta per
Estació:        

Cuixa de xai al forn sobre patates i ceba tendre, es pot fer amb peus de porc ja cuits

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 40 min.
Recepta per
Estació:        

Endívies al rocafort, amb anxoves en salaó

Endívies al rocafort, amb anxoves en salaó

Categoria: Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Farcellets de col farcits de bacallà, amb salsa de vermut de Reus

Farcellets de col farcits de bacallà, amb salsa de vermut de Reus

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Bunyols de bròquil amb pernil

Bunyols de bròquil amb pernil

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Rogers o molls, en escabetx

Rogers o molls, en escabetx

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:      

1 2 3