Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Una cuina refrescant, amb els productes de l'hort. Plats lleugers per menjar freds.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació estiu.

Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades

Petxines de pelegrí farcides amb secret de porc, tòfona i gírgoles, gratinades

Categoria: Carns
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Arròs mar i muntanya amb peus de porc, sípia i cloïsses

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 150 min.
Recepta per
Estació:        

Bacallà al pil-pil fàcil de lligar

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:      

Estofat de coliflor amb botifarra

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Recepta per
Estació:        

Mar i muntanya d'espaguetis negres (en italià spaghetti nero di sepia) amb sípia i botifarra crua

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Llom amb préssec

Llom amb préssec

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Recepta per
Estació:  

Farcellets de col farcits de samfaina, amb salsa de piquillos

Farcellets de col farcits de samfaina, amb salsa de piquillos

Categoria: Llegums i verdures
Temps d'elaboració: 120 min.
Estació:        

Truita d'albergínia i tonyina

Categoria: Ous i làctics
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Estació:        

Mousse de nabius

Mousse de nabius

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Mitjana
Estació:  

Arròs amb llet, integral i vegà

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Estació:        

1 2 3