Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Una cuina refrescant, amb els productes de l'hort. Plats lleugers per menjar freds.


S'han trobat més de 1000 receptes de cuina per l'estació estiu.

Passtís de formatge super ràpid

Passtís de formatge super ràpid

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 20 min.
Recepta per
Estació:        

Macarrons a l'estil de l'avia Núria

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 55 min.
Recepta per
Estació:        

Pèsols negres refregits (refritos) a la mexicana

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Estació:        

Sípia farcida de botifarra (es pot fer amb calamar)

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

Sis dònuts casolans grans

Sis dònuts casolans grans

Categoria: Postres i dolços
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Estofat de marisc amb coliflor, es pot fer amb bròquil

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Recepta per
Estació:        

Cuixa de xai al forn sobre patates i ceba tendre, es pot fer amb peus de porc ja cuits

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 40 min.
Recepta per
Estació:        

Giravolt - saltejat de verdures amb carbassó

Giravolt - saltejat de verdures amb carbassó

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Estació:  

Endívies al rocafort, amb anxoves en salaó

Endívies al rocafort, amb anxoves en salaó

Categoria: Amanides i plats freds
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Farcellets de col farcits de bacallà, amb salsa de vermut de Reus

Farcellets de col farcits de bacallà, amb salsa de vermut de Reus

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:        

1 2 3