Amanida de patates amb pernil dolç

Ingredients

  • 1 kg patates noves ,vermelles petites, 100 gr pernil dolç, tonyina, 4 ous dusos, oli, vinagre, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

bullir les patates amb pell amb sal, cuan estan bullides posarles en una escorredora , cuan estan fredes, pelarles i tallarles a lamines .
Posar-hi un raig d' oli d' oliva, una mica de vinagre, no massa, pebre negre i rectificar de sal.
Acabar el plat amb el pernil dolç la tonyina i l' ou dur tallat petit.
Posar-ho a la nevera.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5373 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
A l´estiu menjada freda ha de ser molt bona.
Mª angels diu:
També les faig igual,diferencia, les deixo refredar ala mateixa aigüa de bullir (no s'esquerde la pell,molt refrescant.
Dolça diu:
M'agrada!
sempre busco receptes per deixar preparades i no haver de cuinar quan arribo a casa a l'hora de dinar!
Gràcies.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!