Espaguetis amb cloïsses

Ingredients

  • De 80 a 100 gr de espaguetis per persona
  • cloïsses
  • Gambetes pelades sense sal
  • tomàquet fregit
  • alls - julivert
  • sal i oli d' oliva.

4 racions

Elaboració

Bullir els espaguetis amb aigua i sal.
En una paella posar les gambetes i 1 o 2 grans d' all tallats petits a fregir, després posar-hi un parell de cullarades de tomàquet, rectificar de sal.
Previament hem obert les cloïsses al vapor i les afegim a les gambes cuan aquestes ja estan cuites(jo també hi poso una mica del aigua de les cloïsses) afegir els espaguetis i remenar-ho tot amb un parell o tres de voltes, acabar amb una mica de julivert picat per sobre.
Sevir calent.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4126 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!