Espaguetis amb cloïsses
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Pasta
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- De 80 a 100 gr de espaguetis per persona
- cloïsses
- Gambetes pelades sense sal
- tomàquet fregit
- alls - julivert
- sal i oli d' oliva.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Bullir els espaguetis amb aigua i sal.
En una paella posar les gambetes i 1 o 2 grans d' all tallats petits a fregir, després posar-hi un parell de cullarades de tomàquet, rectificar de sal.
 Previament hem obert les cloïsses al vapor i les afegim a les gambes cuan aquestes ja estan cuites(jo també hi poso una mica del aigua de les cloïsses) afegir els espaguetis i remenar-ho tot amb un parell o tres de voltes, acabar amb una mica de julivert picat per sobre. 
Sevir calent.
														
 25min
  25min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 9005 visites.
 9005 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Marta AiR
 Marta AiR![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Altres
 Altres 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Aperitiu
 Aperitiu Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram