Cloïsses a la salsa de pebres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2 kg de cloïsses
  • tomàquet fregit
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • ví blanc
  • pebre negre
  • pebre vermell dolç
  • pebre vermell picant
  • sal
  • oli d'oliva
  • all i julivert

4 racions

Elaboració

Obrir les cloïsses al vapor amb un raig de ví blanc, en una paella amb oli fer un sofregit en aquest ordre, la ceba tallada petita,cuan esta rossa afegir els alls també tallats petits, el tomàquet, un polsim de pebre vermell dolç, pebre vermell picant i pebre negre, el all i julivert ben picat i un gotet petit de ví blanc.
Reduir fins que quedi una salsa una mica espesa.
Apart posar les cloïsses en una cassoleta ja obertes i afegir la salsa amb un colador xinès. Posar pel damunt un polsim de pebre negre i servir.

25min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6066 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: