Cloïsses a la salsa de pebres
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de cloïsses
- tomàquet fregit
- 1 ceba
- 2 alls
- ví blanc
- pebre negre
- pebre vermell dolç
- pebre vermell picant
- sal
- oli d'oliva
- all i julivert
4 racions
Elaboració
Obrir les cloïsses al vapor amb un raig de ví blanc, en una paella amb oli fer un sofregit en aquest ordre, la ceba tallada petita,cuan esta rossa afegir els alls també tallats petits, el tomàquet, un polsim de pebre vermell dolç, pebre vermell picant i pebre negre, el all i julivert ben picat i un gotet petit de ví blanc.
Reduir fins que quedi una salsa una mica espesa.
Apart posar les cloïsses en una cassoleta ja obertes i afegir la salsa amb un colador xinès. Posar pel damunt un polsim de pebre negre i servir.
25min
Etiquetes: Cloïsses Marisc Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5789 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.