Cloïsses a la salsa de pebres

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2 kg de cloïsses
  • tomàquet fregit
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • ví blanc
  • pebre negre
  • pebre vermell dolç
  • pebre vermell picant
  • sal
  • oli d'oliva
  • all i julivert

4 racions

Elaboració

Obrir les cloïsses al vapor amb un raig de ví blanc, en una paella amb oli fer un sofregit en aquest ordre, la ceba tallada petita,cuan esta rossa afegir els alls també tallats petits, el tomàquet, un polsim de pebre vermell dolç, pebre vermell picant i pebre negre, el all i julivert ben picat i un gotet petit de ví blanc.
Reduir fins que quedi una salsa una mica espesa.
Apart posar les cloïsses en una cassoleta ja obertes i afegir la salsa amb un colador xinès. Posar pel damunt un polsim de pebre negre i servir.

25min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5789 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: