Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta

Les receptes a la vaporera es cuinen mitjançant vapor d'aigua, una tècnica que permet als aliments conservar els seus sabors naturals i nutrients essencials. En cuinar al vapor, els ingredients no entren en contacte directe amb l'aigua, sinó que es cuinen per la calor que el vapor transmet, cosa que fa que els plats siguin molt lleugers i saludables. Aquest mètode és ideal per preparar aliments que conserven la seva textura tendra i cruixent, com les verdures, que mantenen un color vibrant i una consistència fresca, o el peix, que es cuina de manera suau i mullada.

A més, els plats cuinats al vapor solen tenir un sabor més suau i pur, ja que no s'afegeixen greixos o oli en el procés de cocció. La vaporització és també molt eficaç per cuinar aliments delicats sense que es desintegrin, com els dumplings, bunyols o postres lleugeres, que aconsegueixen una textura molt espongosa. Els aliments mantenen la seva humitat natural, cosa que evita que quedin secs, i alhora la cocció és més uniforme. Això fa que la vaporera sigui una opció ideal per a plats senzills però saborosos, amb una cocció suau i respectuosa amb els ingredients.


S'han trobat 20 receptes de cuina per a vaporera.

Estofat de coliflor amb botifarra

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Recepta per
Estació:        

Patates amb fredolics i salsa de camagrocs

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 50 min.
Recepta per
Estació:    

Farcellets de col al vapor amb salsa picant

Farcellets de col al vapor amb salsa picant

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 45 min.
Recepta per
Estació:        

Trinxat de bròcoli

Trinxat de bròcoli

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Inexperts
Temps d'elaboració: 30 min.
Recepta per
Estació:      

Tallarines amb llagostins, cloïsses i botarga

Tallarines amb llagostins, cloïsses i botarga

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Recepta per
Estació:        

Carxofes al vapor

Carxofes al vapor

Categoria: Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 20 min.
Recepta per
Estació:    

Lluç al vapor amb hortalisses

Lluç al vapor amb hortalisses

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 20 min.
Recepta per
Estació:        

Boles de carn picada, picants

Boles de carn picada, picants

Categoria: Carns
Dificultat: Fàcil
Recepta per
Estació:        

Salmó al vapor amb salsa de mango

Salmó al vapor amb salsa de mango

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Recepta per
Estació:        

Espaguettis de carbasso amb bacalla

Categoria: Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 30 min.
Recepta per
Estació:  

1 2