Estofat de coliflor amb botifarra

Aquest plat permet cuinar la coliflor d'una manera atractiva per la canalla a qui no agradi la verdura.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 coliflor mitjana o una de gran.
  • 600g de botifarra crua.
  • 1 pebrot vermell.
  • 2 pebrots verds per fregir dels dits italians.
  • 1 ceba dolça.
  • Vi de cuina o vi ranci segons es prefereixi.
  • Sal.
  • Pebre negre.
  • Curri.
  • Pimentó de la Vega.

4 racions

Elaboració

Preparació:

Separar les flors (arbrets) del troc de la coliflor i separar-ne els més grossos en diverses parts mes petites.
Tallar en brunoise la ceba i els pebrots.

Elaboració:

En una vaporera coure la coliflor deixant-la al dente.
En una cassola fonda amb oli calent coure la botifarra. Quan sigui cuita la reserveu.
Abaixeu el foc i en el mateix oli sofregiu la ceba i els pebrots.
Salpebreu.
Talleu la botifarra en rodanxes d'un gruix de 0'5cm
Un cop cuit el sofregit, afegiu la botifarra i deixeu coure 5 minuts fent xup xup per tal que s'amalgamin els gustos.
Afegiu la coliflor cuita.
Als 5 minuts afegiu un gotet de vi.
Un cop l'alcohol s'hagi evaporat, afegiu un polsim de curri i un polsim de pimentó de La Vera.
Aneu remenant uns 5 minuts més.
Apagueu el foc i deixeu reposar uns altes 5 minuts.
Ja podeu servir.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

586 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: