Estofat de coliflor amb botifarra
Aquest plat permet cuinar la coliflor d'una manera atractiva per la canalla a qui no agradi la verdura.
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Recepta per vaporera
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 coliflor mitjana o una de gran.
- 600g de botifarra crua.
- 1 pebrot vermell.
- 2 pebrots verds per fregir dels dits italians.
- 1 ceba dolça.
- Vi de cuina o vi ranci segons es prefereixi.
- Sal.
- Pebre negre.
- Curri.
- Pimentó de la Vega.
4 racions
Elaboració
Preparació:
Separar les flors (arbrets) del troc de la coliflor i separar-ne els més grossos en diverses parts mes petites.
Tallar en brunoise la ceba i els pebrots.
Elaboració:
En una vaporera coure la coliflor deixant-la al dente.
En una cassola fonda amb oli calent coure la botifarra. Quan sigui cuita la reserveu.
Abaixeu el foc i en el mateix oli sofregiu la ceba i els pebrots.
Salpebreu.
Talleu la botifarra en rodanxes d'un gruix de 0'5cm
Un cop cuit el sofregit, afegiu la botifarra i deixeu coure 5 minuts fent xup xup per tal que s'amalgamin els gustos.
Afegiu la coliflor cuita.
Als 5 minuts afegiu un gotet de vi.
Un cop l'alcohol s'hagi evaporat, afegiu un polsim de curri i un polsim de pimentó de La Vera.
Aneu remenant uns 5 minuts més.
Apagueu el foc i deixeu reposar uns altes 5 minuts.
Ja podeu servir.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
586 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.