Mandonguilles de coliflor
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: estiu
tardor

Ingredients
- 1 kg. de coliflor.
- 3 ous.
- 450 grs. de tomàquet triturat.
- 4 anxoves en oli.
- 3 cullerades de formatge ratllat.
- 2 cullerades de pinyons torrats.
- 1 tassa de pa ratllat.
- 7 cullerades d'oli d'oliva.
- 1 dent d'all.
- 1 branqueta de menta.
- Farina per arrebossar.
- Sal
4 racions
Elaboració
Comencem tallant la coliflor a branquetes que rentarem bé i posarem a coure en aigua bullint durant uns 10 minuts; escórrer utilitzant un colador, aixafar amb una forquilla i deixar refredar.
En un bol batre 2 ous i afegir el formatge ratllat, 2 cullerades de pa ratllat, la coliflor i sal al gust, moure bé fins aconseguir una massa uniforme.
Modelar les mandonguilles amb aquesta massa (la mida no ha de superar el d'una nou) i anar passant per farina, un ou batut i pa ratllat.
Preparar una paella amb 6 cullerades d'oli d'oliva i fregir les mandonguilles donant-la volta perquè es fregeixin per tots els costats.
Posar-les en una font amb paper absorbent per eliminar l'excés de greix.
Preparar un paella gran amb 1 cullerada d'oli sofregiu l'all i les anxoves picades molt fines, posteriorment afegir el tomàquet triturat, salpebrar al gust i mantenir al foc durant 20 minuts remenant de tant en tant. Afegir les mandonguilles, els pinyons i les fulles de menta picades i coure al foc mig durant 2-3 minuts més
Notes
Se li poden afegir uns pèsols a la salsa de tomàquet
Etiquetes:
Vegeteriana
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
583 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c