Mandonguilles de coliflor
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: estiu tardor
Ingredients
- 1 kg. de coliflor.
- 3 ous.
- 450 grs. de tomàquet triturat.
- 4 anxoves en oli.
- 3 cullerades de formatge ratllat.
- 2 cullerades de pinyons torrats.
- 1 tassa de pa ratllat.
- 7 cullerades d'oli d'oliva.
- 1 dent d'all.
- 1 branqueta de menta.
- Farina per arrebossar.
- Sal
4 racions
Elaboració
Comencem tallant la coliflor a branquetes que rentarem bé i posarem a coure en aigua bullint durant uns 10 minuts; escórrer utilitzant un colador, aixafar amb una forquilla i deixar refredar.
En un bol batre 2 ous i afegir el formatge ratllat, 2 cullerades de pa ratllat, la coliflor i sal al gust, moure bé fins aconseguir una massa uniforme.
Modelar les mandonguilles amb aquesta massa (la mida no ha de superar el d'una nou) i anar passant per farina, un ou batut i pa ratllat.
Preparar una paella amb 6 cullerades d'oli d'oliva i fregir les mandonguilles donant-la volta perquè es fregeixin per tots els costats.
Posar-les en una font amb paper absorbent per eliminar l'excés de greix.
Preparar un paella gran amb 1 cullerada d'oli sofregiu l'all i les anxoves picades molt fines, posteriorment afegir el tomàquet triturat, salpebrar al gust i mantenir al foc durant 20 minuts remenant de tant en tant. Afegir les mandonguilles, els pinyons i les fulles de menta picades i coure al foc mig durant 2-3 minuts més
Notes
Se li poden afegir uns pèsols a la salsa de tomàquet
Etiquetes: Vegeteriana Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1910 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.