Manetes de porc farcides de llagostins

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 peus de porc,
  • 8 llagostins,
  • Ceba,
  • Pastanaga i tomĂ quet,
  • Sal,
  • Pebre,
  • Julivert i
  • Pa ratllat,
  • Una picada d'all i ametlles,
  • Un grapat d'herbes aromĂ tiques per al brou

4 racions

ElaboraciĂł

Partir els peus al llarg i tornar-les a muntar, lligant amb fil de cuina, perquè no perdin la seva forma durant el procÊs de cocció.
Han de coure per espai d'almenys 2 hores en aigua amb les herbes aromĂ tiques
Passat el temps, els deixem refredar a l'aigua i un cop fredes, traiem el fil o cordill, desossem amb precauciĂł les manetes i reservem per al 2 Âş pas.
En una altra cassola preparem un sofregit amb la ceba, la pastanaga i passats uns minuts, el tomĂ quet.
Donem unes voltes i mullem amb unes cullerades del brou de les manetes.
Els llagostins els fem millor a la planxa que cuits.
IntroduĂŻm un llagostĂ­ a l'interior de cada maneta, ocupant l'espai que van deixar lliures els ossets de la mateixa.
Restaurem cada maneta amb la seva altra meitat.

I ara podem optar per dues variants, ambdues exquisides:

(En calent): Aguantar els peus ja farcides amb un parell d'escuradents, i introduir durant uns 5 minuts en la salsa que havĂ­em preparat, incorporant gairebĂŠ al final una picada feta amb 4 grans d'all i 5 ametlles pelades .
(En fred): Embolicar bÊ cada maneta ja farcida en paper d'alumini i donar un cop de forn d'uns 10-15 minuts perquè els sucs de les manetes i els llagostins es reparteixin per l'interior. Treure i refredar a la nevera. Servir en fred, tallat en làmines com si d'una embotit es tractÊs, acompanyat de la salsa ja confeccionada, triturada i passada pel xinès (aquesta ha de servir calenta).


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Manetes de porc farcides de llagostins

Enllaça aquesta recepta:

1702 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!