Manetes de porc farcides de llagostins
Ingredients
- 4 peus de porc,
- 8 llagostins,
- Ceba,
- Pastanaga i tomàquet,
- Sal,
- Pebre,
- Julivert i
- Pa ratllat,
- Una picada d'all i ametlles,
- Un grapat d'herbes aromàtiques per al brou
4 racions
Elaboració
Partir els peus al llarg i tornar-les a muntar, lligant amb fil de cuina, perquè no perdin la seva forma durant el procés de cocció.
Han de coure per espai d'almenys 2 hores en aigua amb les herbes aromàtiques
Passat el temps, els deixem refredar a l'aigua i un cop fredes, traiem el fil o cordill, desossem amb precaució les manetes i reservem per al 2 º pas.
En una altra cassola preparem un sofregit amb la ceba, la pastanaga i passats uns minuts, el tomàquet.
Donem unes voltes i mullem amb unes cullerades del brou de les manetes.
Els llagostins els fem millor a la planxa que cuits.
Introduïm un llagostí a l'interior de cada maneta, ocupant l'espai que van deixar lliures els ossets de la mateixa.
Restaurem cada maneta amb la seva altra meitat.
I ara podem optar per dues variants, ambdues exquisides:
(En calent): Aguantar els peus ja farcides amb un parell d'escuradents, i introduir durant uns 5 minuts en la salsa que havíem preparat, incorporant gairebé al final una picada feta amb 4 grans d'all i 5 ametlles pelades .
(En fred): Embolicar bé cada maneta ja farcida en paper d'alumini i donar un cop de forn d'uns 10-15 minuts perquè els sucs de les manetes i els llagostins es reparteixin per l'interior. Treure i refredar a la nevera. Servir en fred, tallat en làmines com si d'una embotit es tractés, acompanyat de la salsa ja confeccionada, triturada i passada pel xinès (aquesta ha de servir calenta).
Etiquetes:
Mar i muntanya Peus de porc
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2507 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c