Espaguetis engastats a salsitxes

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • espaguetis
  • un paquet de salsitxes tipus "franfurts"
  • tomata
  • sal i oli
  • formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Tallarem les salsitxes a cilindres de d'1.5 cm aproximadament.
engastarem els espaguetis a les salxitxes, amb molta paciència.
podem fer passa 6 o 7 espaguetis per cada porció de salsitxa.
Posarem a bullir els espaguetis en una olla amb abundant aigua i una mica de sal i oli.
Quan estiguin cuits els escorrerem bé.
Hi tirarem per sobre la tomata i el formatge ratllat i ja ho tenim llest per servir.

40min

Notes

Podem condimentar amb la sala que preferim

es necessita paciència.


Recepta de cuina de Espaguetis engastats a salsitxes

El procés
per Mercè Montardit

Recepta de cuina de Espaguetis engastats a salsitxes

A l'olla...
per Mercè Montardit

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1250 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!