Ou farcits amb alvocat

Ingredients

  • 3 ous dusos
  • 1/2 alvocat que sigui madur
  • El suc de 1/2 llimona
  • 6 llagostins cuits ( o 12 gambetes cuites i pelades)

6 racions

Elaboració

Pelarem els ous dusos i els partiem per la meitat.
En treurem els rovells i reservarem les clares.
En un bol barrejarem els rovells amb l’alvocat(pelat), i el suc de la 1/2 llimona.
Farcirem les clares amb la massa resultant i decorarem amb els llagostins.
O decorarem amb les gambetes com es pot veure a la foto.

15min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Fantàstiques les teves receptes Mercè!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!