Tarta de poma
Categoria:
Postres i dolços
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150grs de farina-75grs de margarina-400grs de poma-1rovell d'ou-75grs de sucre-150grs de melmelada de albercoc-
4 racions
Utensilis
Un rodet d'extendre masa,un bol, un motlle per fer la tarta i un ganivet.
Elaboració
Fem una pasta brisa amb : la farina, la margarina, el rovell d'ou , 50 grs de sucre , una cullera d'aigua i una mica de sal. Un cop tinguem la pasta brisa, la posem en un motllo de tarta engrassat, i foradem el fondo en petits forats, estenem lamines de poma i empolvorem amb sucre i posem al forn 30 minuts. Al treure del forn , la pintem amb melmelada de albercoc passada pel colador, es a dir clareta. No la traurem del motllo fins ha ser freda.
1h
Etiquetes:
Postres Tartes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7951 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.