Tarta de poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150grs de farina-75grs de margarina-400grs de poma-1rovell d'ou-75grs de sucre-150grs de melmelada de albercoc-

4 racions

Utensilis

Un rodet d'extendre masa,un bol, un motlle per fer la tarta i un ganivet.

Elaboració

Fem una pasta brisa amb : la farina, la margarina, el rovell d'ou , 50 grs de sucre , una cullera d'aigua i una mica de sal. Un cop tinguem la pasta brisa, la posem en un motllo de tarta engrassat, i foradem el fondo en petits forats, estenem lamines de poma i empolvorem amb sucre i posem al forn 30 minuts. Al treure del forn , la pintem amb melmelada de albercoc passada pel colador, es a dir clareta. No la traurem del motllo fins ha ser freda.

1h


Recepta de cuina de Tarta de poma
per Jordi Bosch Negre
Recepta de cuina de Tarta de poma
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

7 comentaris:

Rosa diu:
Jordi m'agrada molt.
Paco Rubio diu:
M'ha agradat molt. I és fàcil de fet.
Jordi Bosch Negre diu:
Segur que seria vo també amb maduixes, i si que és facil, tot és posarsi.
Rosmi diu:
Si pusesis abans de la poma una crema pastelera o bé crema catalana, no seria mes gustos?
Jordi Bosch Negre diu:
Tot son maneres de fer una tarta de poma. Segur que sortiria bona , és questiò de fer una i provar.
Nuri Valles diu:
Yo i si que ni posso de crema pastelera i queda mol bona.
Rosa Fabré diu:
Queda hiper bona!!!
Jo li poso cireretes i allà on la porto els encanta.
Gracies per la recepta.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: