Tarta de poma

Ingredients

  • 150grs de farina-75grs de margarina-400grs de poma-1rovell d'ou-75grs de sucre-150grs de melmelada de albercoc-

4 racions

Utensilis

Un rodet d'extendre masa,un bol, un motlle per fer la tarta i un ganivet.

Elaboració

Fem una pasta brisa amb : la farina, la margarina, el rovell d'ou , 50 grs de sucre , una cullera d'aigua i una mica de sal. Un cop tinguem la pasta brisa, la posem en un motllo de tarta engrassat, i foradem el fondo en petits forats, estenem lamines de poma i empolvorem amb sucre i posem al forn 30 minuts. Al treure del forn , la pintem amb melmelada de albercoc passada pel colador, es a dir clareta. No la traurem del motllo fins ha ser freda.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6480 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

7 comentaris:

Rosa diu:
Jordi m'agrada molt.
Paco Rubio diu:
M'ha agradat molt. I és fàcil de fet.
Jordi Bosch Negre diu:
Segur que seria vo també amb maduixes, i si que és facil, tot és posarsi.
Rosmi diu:
Si pusesis abans de la poma una crema pastelera o bé crema catalana, no seria mes gustos?
Jordi Bosch Negre diu:
Tot son maneres de fer una tarta de poma. Segur que sortiria bona , és questiò de fer una i provar.
Nuri Valles diu:
Yo i si que ni posso de crema pastelera i queda mol bona.
Rosa Fabré diu:
Queda hiper bona!!!
Jo li poso cireretes i allà on la porto els encanta.
Gracies per la recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!