Patates al caliu

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Tres patates
  • Una cullerada de mantega
  • Un pols de sal
  • Paper de plata

3 racions

Utensilis

Unes graelles, paper de plata i un bon caliu.

Elaboració

Tallem les patates per la meitat al llarg, sense pelar, després la part sense pell de les meitats els fem un tall en forma de creu.
Seguidament untem amb una mica de mantega i salem una mica.
Ajuntem les patates meitat amb meitat i fem un embolcall amb paper de plata.
Seguidament les posem directament sobre del caliu i les anem girant. En traiem una al cap de uns deu minuts i mirem si està cuita i tova.
Quan estiguin cuites, les posem en un plat i les deixem refredar una mica.

15min

Notes

El temps d la recepte es el de preparar les patates i fer-las al caliu, o sigui sense contar el que estem per fer el caliu.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

20037 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: