Patates al caliu

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres patates-Una cullerada de mantega-Un pols de sal-Paper de plata-

3 racions

Utensilis

Unes graelles, paper de plata i un bon caliu.

Elaboració

Tallem les patates per la meitat al llarg, sense pelar, després la part sense pell de les meitats els fem un tall en forma de creu. Seguidament untem amb una mica de mantega i salem una mica. Ajuntem les patates meitat amb meitat i fem un embolcall amb paper de plata. Seguidament les posem directament sobre del caliu i les anem girant. En traiem una al cap de uns deu minuts i mirem si està cuita i tova. Quan estiguin cuites , les posem en un plat i les deixem refredar una mica.

15min

Notes

El temps d la recepte es el de preparar les patates i fer-las al caliu, o sigui sense contar el que estem per fer el caliu.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8156 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!