Patates al caliu
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- Tres patates
- Una cullerada de mantega
- Un pols de sal
- Paper de plata
 3 racions
 3 racions
Utensilis
Unes graelles, paper de plata i un bon caliu.
Elaboració
							Tallem les patates per la meitat al llarg, sense pelar, després la part sense pell de les meitats els fem un tall en forma de creu. 
Seguidament untem amb una mica de mantega i salem una mica. 
Ajuntem les patates meitat amb meitat i fem un embolcall amb paper de plata. 
Seguidament les posem directament sobre del caliu i les anem girant. En traiem una al cap de uns deu minuts i mirem si està cuita i tova. 
Quan estiguin cuites, les posem en un plat i les deixem refredar una mica.
														
 15min
  15min 
Notes
El temps d la recepte es el de preparar les patates i fer-las al caliu, o sigui sense contar el que estem per fer el caliu.
 Etiquetes: 
						Verdures
 
						Etiquetes: 
						Verdures  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 20319 visites.
 20319 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram