Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Crema de carbassa

Categoria: Sopes i cremes
Estació: hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Mitja carbassa-Dos porros-Dos patataes-200ml de nata liquida- Sal - Pebre- Nou moscada- Pebre-

3 racions

Utensilis

Una olla o cassó gros, una batedora i un ganivet de cuina.

Elaboració

Posem al foc una olla amb aigua i una mica de sal. Mentre l'aigua s'escalfa i arrencar a bullir, pelem i rentem les patates. Després, les tallem en varis trossos (de mida mitjana) i reservem. Ara, fem el mateix amb els porros. A continuació toca eliminar l'escorça de la carbassa, que és ben dura. Un cop hem pelat la carbassa, tallem la polpa a daus de mida mitjana.El següent pas és comprovar que l'aigua de l'olla ja bull i, si és així, posar-hi els porros, les patates i la carbassa i deixar que coguin durant almenys 30 minuts. El temps de cocció pot variar segons la mida dels trossos de les verdures. Després colem les verdures i les posem de nou a l'olla . Afegim la nata líquida i una mica de nou moscada. Triturem les verdures amb la batedora elèctrica fins que no quedi cap tros ni cap grumoll. Ha de tenir una textura cremosa.

1h

Per Jordi Bosch Negre


Recepta de cuina de Crema de carbassa

per Jordi Bosch Negre

Etiquetes: Cremes  Verdures   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Sopes i cremes › Crema de carbassa

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta428

25409 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Neus Gimeno Sanjuán
  • Elisenda Bonet


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

6 comentaris:

SANDRA BAENA PÉREZ diu:
M'ENCANTA LA CREMA DE CARBASSA !!!!uuummmmmmmm
Mireia Mateu diu:
Jo a mes a mes i afageixo un polsim de canyella. Queda boniiisssiiimma!!!
Jordi Bosch Negre diu:
Ostres i tant que ha de ser bo, ho probarè.
Pilar Díez Escudero diu:
M' agrada molt la crema de carbassa, pero sense crema de llet, que no es saludable, i no es necesaria, jo afageixo una mica de curry.
El meu bloc de receptes es:
pilardiezescudero.blogspot.com.es
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Jo hi poso un polsim de cumi i un rajolí et d'oli verge. No cuino mai amb crema de llet.
Dolors Rodríguez Pérez diu:
Jo no hi poso, ni porros, ni nou moscada, ni comi, ni crema de llet.
Hi poso dos cebes, dos patates mitja carbassa una fulla d'apit, dos fulles de bleda, sal, pebre i (una pastilla de formatge cremós) "opcional" a vegades no li poso, tot bullit i triturat, queda bonissima.

També et poden interesar les receptes:

  • Rap a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Bròquil al forn
    Llegums i verdures
    90 min.
  • Crema de porro
    Sopes i cremes
    45 min.
  • Patates farcides
    Llegums i verdures
    60 min.
  • Espàrrecs verds i blancs gratinats
    Llegums i verdures
    45 min.
  • Api al forn
    Llegums i verdures
    45 min.
  • Fritada de tomata
    Llegums i verdures
    30 min.
  • Espinacs amb lletons de xai
    Llegums i verdures
  • Espàrrecs verds amb formatge
    Altres
    120 min.
  • Piquillos farcits de bacallà
    Llegums i verdures
    60 min.
  • Col farcida
    Llegums i verdures
    60 min.
  • Mongetes tendres amb pernil i cigolet
    Llegums i verdures
    60 min.
  • Crema catalana
    Postres i dolços
    15 min.
  • Pastís de crema amb fruites
    Postres i dolços
    35 min.
  • Crema de pastanaga
    Sopes i cremes


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Jordi Bosch Negre
Un aficionat a la cuina de sempre.
El Port de Llançà

174 receptes

16 aportacions al fòrum

12 fotos favorites

84 seguidors

Segueix a 257 Xefs

  • Berta Vidal Navarra
  • Mireia Mateu
  • MRosa Casanovas
  • Jordi Bohé
  • josefina aumedes i segura
  • Joselina Soldevila i Terradellas
  • Francina Palomares Murtra
  • Nen Batet
  • Zoe ji
  • Cristina Escobedo Juny

... i 247 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Galta de porc farcida
  • Xurrasco de cabrit
  • Pubilla al forn
  • Escamarlans amb fons de fumet
  • Pastís de peix
  • Carpaccio de bacallà
  • Ous de reig amb fesols
  • Girgoles amb botifarra de perol
  • Platillo de bolets
  • Mongetes tendres amb pernil serrà

Veure totes les receptes

Jordi Bosch Negre RSS feed.

Últims comentaris

  • Navalles al forn
    Gracies. Hi farè un cop de ull.
  • Espatlla de xai al forn
    Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
  • Ostras de Cerbera(França)
    Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
  • Espatlla de xai al forn
    Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
  • Camembert al forn
    Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.

Les seves millors receptes

  • Crema de porro *****
  • Navalles al forn *****
  • Quiche de salmó *****
  • Berberetxos al vapor *****
  • Pollastre al forn *****

Receptes que millor ha valorat

  • Cues de rap en suc *****
  • Rap estil llagosta *****
  • Magrana amb moscatell *****
  • Arrebossat de seitan i ceba amb fruits secs *****
  • Ulleres de pasta de full *****

Les seves etiquetes

  • Alt Empordà 8
  • Amanides 3
  • Arròs 8
  • Bacallà 15
  • Bolets 18
  • Brochetes 1
  • Broquetes i enfilalls 3
  • Cargols 7
  • Carn 28
  • Carnaval 2
  • Carpaccio 7
  • Cava 1
  • Coll Verd d.o Alt Empordà 2
  • Croquetes 2
  • Cuina volcànica 1
  • Espàrrecs 2
  • Formatges 11
  • França 16
  • Galetes 1
  • Italia 7
  • Llegums 2
  • Marisc i crustacis 73
  • Nadal 15
  • Pasta 10
  • Peix 49
  • Peix i marisc 1
  • Platillos 3
  • Postres 4
  • Salses 1
  • Suquets 8
  • Tartes 4
  • Truites 5
  • Verdures 25
  • Xina 1

13 favorites

  • Xurrasco de cabrit
  • Bacallà esqueixat amb mongetes seques i pebrot escalivat
  • Ostras de Cerbera(França)
  • Gamba del Cap de Creus
  • Gamba llagostinera aromatitzada amb cep
  • Croquetes de cep
  • Suquet de escamarlans
  • Magret d'ànec amb gambes i xips de cep
  • Arròs a la cassola
  • Popets amb ceba
  • Suquet de rap
  • Espatlla de xai al forn
  • Paella marinera

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús