Crema de carbassa

Ingredients

  • Mitja carbassa-Dos porros-Dos patataes-200ml de nata liquida- Sal - Pebre- Nou moscada- Pebre-

3 racions

Utensilis

Una olla o cassó gros, una batedora i un ganivet de cuina.

Elaboració

Posem al foc una olla amb aigua i una mica de sal. Mentre l'aigua s'escalfa i arrencar a bullir, pelem i rentem les patates. Després, les tallem en varis trossos (de mida mitjana) i reservem. Ara, fem el mateix amb els porros. A continuació toca eliminar l'escorça de la carbassa, que és ben dura. Un cop hem pelat la carbassa, tallem la polpa a daus de mida mitjana.El següent pas és comprovar que l'aigua de l'olla ja bull i, si és així, posar-hi els porros, les patates i la carbassa i deixar que coguin durant almenys 30 minuts. El temps de cocció pot variar segons la mida dels trossos de les verdures. Després colem les verdures i les posem de nou a l'olla . Afegim la nata líquida i una mica de nou moscada. Triturem les verdures amb la batedora elèctrica fins que no quedi cap tros ni cap grumoll. Ha de tenir una textura cremosa.

1h


Recepta de cuina de Crema de carbassa
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

30894 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

6 comentaris:

SANDRA BAENA PÉREZ diu:
M'ENCANTA LA CREMA DE CARBASSA !!!!uuummmmmmmm
Mireia Mateu diu:
Jo a mes a mes i afageixo un polsim de canyella. Queda boniiisssiiimma!!!
Jordi Bosch Negre diu:
Ostres i tant que ha de ser bo, ho probarè.
Pilar Díez Escudero diu:
M' agrada molt la crema de carbassa, pero sense crema de llet, que no es saludable, i no es necesaria, jo afageixo una mica de curry.
El meu bloc de receptes es:
pilardiezescudero.blogspot.com.es
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Jo hi poso un polsim de cumi i un rajolí et d'oli verge. No cuino mai amb crema de llet.
Dolors Rodríguez Pérez diu:
Jo no hi poso, ni porros, ni nou moscada, ni comi, ni crema de llet.
Hi poso dos cebes, dos patates mitja carbassa una fulla d'apit, dos fulles de bleda, sal, pebre i (una pastilla de formatge cremós) "opcional" a vegades no li poso, tot bullit i triturat, queda bonissima.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: