Últimes receptes
Etiquetes |
Crema de carbassa
Categoria:
Ingredients
UtensilisUna olla o cassó gros, una batedora i un ganivet de cuina. ElaboracióPosem al foc una olla amb aigua i una mica de sal. Mentre l'aigua s'escalfa i arrencar a bullir, pelem i rentem les patates. Després, les tallem en varis trossos (de mida mitjana) i reservem. Ara, fem el mateix amb els porros. A continuació toca eliminar l'escorça de la carbassa, que és ben dura. Un cop hem pelat la carbassa, tallem la polpa a daus de mida mitjana.El següent pas és comprovar que l'aigua de l'olla ja bull i, si és així, posar-hi els porros, les patates i la carbassa i deixar que coguin durant almenys 30 minuts. El temps de cocció pot variar segons la mida dels trossos de les verdures. Després colem les verdures i les posem de nou a l'olla . Afegim la nata líquida i una mica de nou moscada. Triturem les verdures amb la batedora elèctrica fins que no quedi cap tros ni cap grumoll. Ha de tenir una textura cremosa.
Si alguna cosa no es correcta pots
Marcada com a favorita per:
6 comentaris:
Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet? |
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.