Crema de carbassa
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mitja carbassa-Dos porros-Dos patataes-200ml de nata liquida- Sal - Pebre- Nou moscada- Pebre-
3 racions
Utensilis
Una olla o cassó gros, una batedora i un ganivet de cuina.
Elaboració
Posem al foc una olla amb aigua i una mica de sal. Mentre l'aigua s'escalfa i arrencar a bullir, pelem i rentem les patates. Després, les tallem en varis trossos (de mida mitjana) i reservem. Ara, fem el mateix amb els porros. A continuació toca eliminar l'escorça de la carbassa, que és ben dura. Un cop hem pelat la carbassa, tallem la polpa a daus de mida mitjana.El següent pas és comprovar que l'aigua de l'olla ja bull i, si és així, posar-hi els porros, les patates i la carbassa i deixar que coguin durant almenys 30 minuts. El temps de cocció pot variar segons la mida dels trossos de les verdures. Després colem les verdures i les posem de nou a l'olla . Afegim la nata líquida i una mica de nou moscada. Triturem les verdures amb la batedora elèctrica fins que no quedi cap tros ni cap grumoll. Ha de tenir una textura cremosa.
1h
Etiquetes: Verdures Cremes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
34646 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.