Paella marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Ingredients
- 4 rodelles de rap
- 4escamarlans
- 4gambes
- 300grs d'almejas
- 300grs de musclos
- 300grs de calamars
- 100grs de pèsols
- 250grs d'arròs
- Oli
- All
- Tomata fet puré
- Fumet
2 racions
Utensilis
Una paellera, un bon foc i un forn.
Elaboració
Posem la paellera al foc amb un raig d'oli i fregim el rap i el retirem de la paellera.
Desprès en la mateixa paellera i oli, fregim les gambes, els escamarlans, els calamars i els pèsols;retirant de la paellera cada cosa que fregim.
Desprès i fregim l'all i el retirem també.
Tot seguit afegim la tomata feta puré i la sofregim una mica.
Desprès i afegim l'arròs i donem unes voltes.
A continuació, afegim els escamarlans, les gambes, els calamars, els musclos, les almejas, els pèsols i els rap; i ofeguem tot el conjunt una mica.
Desprès afegim el fumet que arrenqui el bull i posem al forn pre-escalfat uns 15 minuts.
1h
Notes
El temps d'elaboració es orientatiu depenent dels ingredients que fem servir.
Etiquetes:
Arròs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6542 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.