Mongetes tendres amb pernil serrà

Categoria:
Típica de: Port de Llançà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de mongetes tendres
  • Tres llesques de pernil serrà
  • Una nou de mantega
  • Aigua
  • Un pols de sal

2 racions

Elaboració

Primer e tot hem de bullir les mongetes amb aigua i un pols de sal
Un cop bullidles les escorrem be
Mentrestant tallem a trossets el pernil
Ara posem una paella al foc amb la nou de mantega a fondre
Un cop fosa i tirem les mongetes i donem unes voltes a foc viu
Ara posem el foc a mig i afegim el pernil, no courem massa ja que el pernil amb una escalfor en te prou
Depenent del pernil , podem o no rectificar de sal, però no sol fe falta ja que el pernil aporta la sal

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4574 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!