Mongetes tendres amb pernil serrà
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Port de Llançà
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de mongetes tendres
- Tres llesques de pernil serrà
- Una nou de mantega
- Aigua
- Un pols de sal
2 racions
Elaboració
Primer e tot hem de bullir les mongetes amb aigua i un pols de sal
Un cop bullidles les escorrem be
Mentrestant tallem a trossets el pernil
Ara posem una paella al foc amb la nou de mantega a fondre
Un cop fosa i tirem les mongetes i donem unes voltes a foc viu
Ara posem el foc a mig i afegim el pernil, no courem massa ja que el pernil amb una escalfor en te prou
Depenent del pernil , podem o no rectificar de sal, però no sol fe falta ja que el pernil aporta la sal
45min

Etiquetes:
Verdures
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7216 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.