Castanyes en almívar

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de castanyes
  • ½ kg de sucre
  • 300 cl d'aigua
  • La pela d'una llimona

Elaboració

Fer un tall a les castanyes
Rentar-les
Coure-les 5 minuts fins que es desprengui la pell
Pelar-les
Fer l'almívar amb el sucre, aigua, i la pela de llimona; ho posem en un caçó, remenant constantment, fins que comença a espessir.
Afegir-hi les castanyes i coure-ho 5 minuts més
Omplir els pots de vidre
Fer un bany maria de 20 minuts.


Recepta de cuina de Castanyes en almívar

Castanyes crues
per Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1356 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
joshua me ha gustado mucho esta receta, más porque es del tiempo respecto al comentario de la sipia guisada ,pues aunque soy catalana no he estudiado el catalán ,y lo escribo más como lo hablamos en la comarca del Monsia pero gracias por tu observación saludos
Josuè O'Donell diu:
Hola Fernanda,
El català del Montsià és molt bonic, així que t'animo a que el facis servir sense complexos.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!