Castanyes en almívar
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de castanyes
- ½ kg de sucre
- 300 cl d'aigua
- La pela d'una llimona
Elaboració
Fer un tall a les castanyes
Rentar-les
Coure-les 5 minuts fins que es desprengui la pell
Pelar-les
Fer l'almívar amb el sucre, aigua, i la pela de llimona; ho posem en un caçó, remenant constantment, fins que comença a espessir.
Afegir-hi les castanyes i coure-ho 5 minuts més
Omplir els pots de vidre
Fer un bany maria de 20 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2921 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.