Castanyes en almívar
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de castanyes
- ½ kg de sucre
- 300 cl d'aigua
- La pela d'una llimona
Elaboració
Fer un tall a les castanyes
Rentar-les
Coure-les 5 minuts fins que es desprengui la pell
Pelar-les
Fer l'almívar amb el sucre, aigua, i la pela de llimona; ho posem en un caçó, remenant constantment, fins que comença a espessir.
Afegir-hi les castanyes i coure-ho 5 minuts més
Omplir els pots de vidre
Fer un bany maria de 20 minuts.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1852 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...
Això es com una hamburguesa vegetal, oi?
El bimi (també és conegut com broccolini, tenderstem o asparation) és un híbrid natural (no ha sigut modificat...