Ulleres de pasta de full
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Massa de pasta de full congelada
- Sucre
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Plata de forn, ganivet i un corró.
Elaboració
							Unes dues hores abans de treballar, es posa a descongelar la massa.
S'estira la massa i es talla a rectangles d'uns 10 cm. S' hi tira força sucre.
La massa s'enrotlla per un cantó i per l' altre al mateix temps.
Es tallen les ulleres a un cm i mig. Per sobre també s'hi tira sucre.
Es col·loquen en una plata per anar al forn (untada amb una mica de mantega).
A 200ºC uns 15 m .
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						La Segarra  Pasta de full
 
						Etiquetes: 
						La Segarra  Pasta de full  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 11850 visites.
 11850 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								 
								 
									 
									 Patrícia Gargallo Alfonso
 Patrícia Gargallo Alfonso![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)




 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Altres
 Altres Truita
 Truita Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Salses
 Salses 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram