Ulleres de pasta de full
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Massa de pasta de full congelada
- Sucre
4 racions
Utensilis
Plata de forn, ganivet i un corró.
Elaboració
Unes dues hores abans de treballar, es posa a descongelar la massa.
S'estira la massa i es talla a rectangles d'uns 10 cm. S' hi tira força sucre.
La massa s'enrotlla per un cantó i per l' altre al mateix temps.
Es tallen les ulleres a un cm i mig. Per sobre també s'hi tira sucre.
Es col·loquen en una plata per anar al forn (untada amb una mica de mantega).
A 200ºC uns 15 m .
30min
Etiquetes:
La Segarra Pasta de full
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7790 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
El trobo una mica complicat però segur que és molt bo
em sembla una recepta que pot tenir moltes aplicacions: patates braves, carns etc