Carpaccio de champinyons
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 safata de xampinyons frescos
- 1/2 llimona
- Pebre negre
- 1 all (opcional)
- Oli d'oliva 0'4º
- Vinagre de mòdena
- Nous trossejades
- Sal Maldon
2 racions
Utensilis
una safata
un bol
Elaboració
Posar en un bol els xampinyons, afexint-ti un bon raig d'oli el suc de llimona, aquets els deixem macerar durant 5 minuts.
Un cop estiguen macerats els emplatarem, procurant que les làmines quedin ben col·locades, una al costat de l'altra.
Quan estigui tot preparat s'hi afegirà per damunt l'all (tallat a dauets), el pebrot mòlt, unes gotes de vinagre, les nous i una espurna de sal Maldon.
També es pot afegir poma tallada a dauets.
10min
Etiquetes:
La Segarra
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4403 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Els xampinyons crus, no són gens indigests, si abans els deixes macerar. Si, els xampinyons han d'estar tallats primets,...
Veig que això de pastis de nous només es per la decoració. Però pot ser bo.
molt curiós però el tabasco no agrade a tothom, en canvi a mi el picant m'encanta.