Carpaccio de champinyons

Ingredients

  • 1 safata de xampinyons frescos
  • 1/2 llimona
  • Pebre negre
  • 1 all (opcional)
  • Oli d'oliva 0'4º
  • Vinagre de mòdena
  • Nous trossejades
  • Sal Maldon

2 racions

Utensilis

una safata
un bol

Elaboració

Posar en un bol els xampinyons, afexint-ti un bon raig d'oli el suc de llimona, aquets els deixem macerar durant 5 minuts.
Un cop estiguen macerats els emplatarem, procurant que les làmines quedin ben col·locades, una al costat de l'altra.
Quan estigui tot preparat s'hi afegirà per damunt l'all (tallat a dauets), el pebrot mòlt, unes gotes de vinagre, les nous i una espurna de sal Maldon.
També es pot afegir poma tallada a dauets.

10min


Recepta de cuina de Carpaccio de champinyons

Carpaccio de xampinyons

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6454 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
No son indigestos els xampinyons crus ???
Marti Fontanellas diu:
Imagino que el xampinyons han d'estar tallats
molt prims o fins. O provaré de fer-los i crec
que tenen que estar molt gustosos i un plat molt
original.
Teresa Pont diu:
Els xampinyons crus, no són gens indigests, si abans els deixes macerar.
Si, els xampinyons han d'estar tallats primets, però n'hi ha de talladets en safates.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: