Carpaccio de champinyons

Ingredients

  • 1 safata de xampinyons frescos
  • 1/2 llimona
  • Pebre negre
  • 1 all (opcional)
  • Oli d'oliva 0'4º
  • Vinagre de mòdena
  • Nous trossejades
  • Sal Maldon

2 racions

Utensilis

una safata
un bol

Elaboració

Posar en un bol els xampinyons, afexint-ti un bon raig d'oli el suc de llimona, aquets els deixem macerar durant 5 minuts.
Un cop estiguen macerats els emplatarem, procurant que les làmines quedin ben col·locades, una al costat de l'altra.
Quan estigui tot preparat s'hi afegirà per damunt l'all (tallat a dauets), el pebrot mòlt, unes gotes de vinagre, les nous i una espurna de sal Maldon.
També es pot afegir poma tallada a dauets.

10min


Recepta de cuina de Carpaccio de champinyons

Carpaccio de xampinyons
per Teresa Pont

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3044 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Domènec Garrofé diu:
No son indigestos els xampinyons crus ???
Marti Fontanellas diu:
Imagino que el xampinyons han d'estar tallats
molt prims o fins. O provaré de fer-los i crec
que tenen que estar molt gustosos i un plat molt
original.
Teresa Pont diu:
Els xampinyons crus, no són gens indigests, si abans els deixes macerar.
Si, els xampinyons han d'estar tallats primets, però n'hi ha de talladets en safates.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!