Carpaccio de bou amb Manxego en pols
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Filet de bou
- Oli verge
- Manxego sec en pols
- Sal
- Pebre en pols
1 racions
Utensilis
Un ganivet de cuina.
Elaboració
Primer de tot, posem el filet una estoma al congelador a fi que s'endureixi una mica i el podrem tallar ben fi. Seguidament, posarem les llesques de bou en un plat, les amanirem amb oli verge, sal i pebre; i acabarem empolvorant amb el formatge en pols. Deixarem reposar una estona i estarà llest.
20min
Etiquetes:
Carn Carpaccio
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1835 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.