Pubilla al forn

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Una pubilla de un mig quilo
  • Dues patates
  • Una mica de romanĂ­ picat
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal
  • Un pols de pebre blanc molt
  • Un gotet de vi blanc sec

1 racions

ElaboraciĂł

Agafem una plata de anar al forn i posem un raig de oli de oliva
Pelem les patates i les tallem a trossos
Posem les patates al fons de la plata i les salpebrem
Ara posem la pubilla prèviament neta traient la tripa,a sobre les patates
Salpebrem tambĂŠ el peix i escampem per sobre de tot amb romanĂ­ picat
Mullem amb el got de vi blanc i posem al forn preescalfat a 180 graus
Deixem coure 45 minuts.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pubilla al forn

Enllaça aquesta recepta:

1849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



2 comentaris:

Bruguers Sanou diu:
Jo que sĂłc del Baix Llobregat, no conec el peix pubilla. Pot ser lluerna? Si ĂŠs aixĂ­, aquĂ­ no se'n troben de grosses.
M'agraden les receptes de peix al forn. GrĂ cies!
Jordi Bosch Negre diu:
Crec que si ,no estic segur però diria que ès la lluerna.Per fer en suquet ès molt bona tambÊ.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!