Pubilla al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una pubilla de un mig quilo
- Dues patates
- Una mica de romaní picat
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un pols de pebre blanc molt
- Un gotet de vi blanc sec
1 racions
Elaboració
Agafem una plata de anar al forn i posem un raig de oli de oliva
Pelem les patates i les tallem a trossos
Posem les patates al fons de la plata i les salpebrem
Ara posem la pubilla prèviament neta traient la tripa,a sobre les patates
Salpebrem també el peix i escampem per sobre de tot amb romaní picat
Mullem amb el got de vi blanc i posem al forn preescalfat a 180 graus
Deixem coure 45 minuts.
1h
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2672 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.