Gamba del Cap de Creus
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 quilogram de gamba fresca del Cap de Creus,ben vermella
- Unes gotes de oli de oliva de calitat
- Un pols de sal gruixuda
4 racions
Utensilis
Recomano una bona planxa o paella de ferro colat.
Elaboració
Posem una planxa al foc a escalfar bastant
Tinguem la gamba ben escorreguda
Un cop la planxa ben roenta, i tirem unes gotes de oli , molt poc
Afegim les gambes a la planxa i els tirem sal gruixuda per sobre
Les coem una mica per cada costat i les enplatem
A gaudir de aquest be de deu.
20min


Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1647 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.