Gamba del Cap de Creus

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 quilogram de gamba fresca del Cap de Creus,ben vermella
  • Unes gotes de oli de oliva de calitat
  • Un pols de sal gruixuda

4 racions

Utensilis

Recomano una bona planxa o paella de ferro colat.

ElaboraciĂł

Posem una planxa al foc a escalfar bastant
Tinguem la gamba ben escorreguda
Un cop la planxa ben roenta, i tirem unes gotes de oli , molt poc
Afegim les gambes a la planxa i els tirem sal gruixuda per sobre
Les coem una mica per cada costat i les enplatem
A gaudir de aquest be de deu.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Gamba del Cap de Creus

Enllaça aquesta recepta:

1106 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


3 comentaris:

Carme roura diu:
Delicioses!!!
Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmm!! NomĂŠs veure-les se'm fa la boca aigua.
Jordi Bosch Negre diu:
La veritat ès que amb aquesta vermellò, ja benen de gust, la llàstima ès el que fan pagar per aquest exemplar.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!