Gamba del Cap de Creus
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilogram de gamba fresca del Cap de Creus,ben vermella
- Unes gotes de oli de oliva de calitat
- Un pols de sal gruixuda
4 racions
Utensilis
Recomano una bona planxa o paella de ferro colat.
Elaboració
Posem una planxa al foc a escalfar bastant
Tinguem la gamba ben escorreguda
Un cop la planxa ben roenta, i tirem unes gotes de oli , molt poc
Afegim les gambes a la planxa i els tirem sal gruixuda per sobre
Les coem una mica per cada costat i les enplatem
A gaudir de aquest be de deu.
20min
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2406 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.