Gamba del Cap de Creus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilogram de gamba fresca del Cap de Creus,ben vermella
  • Unes gotes de oli de oliva de calitat
  • Un pols de sal gruixuda

4 racions

Utensilis

Recomano una bona planxa o paella de ferro colat.

Elaboració

Posem una planxa al foc a escalfar bastant
Tinguem la gamba ben escorreguda
Un cop la planxa ben roenta, i tirem unes gotes de oli , molt poc
Afegim les gambes a la planxa i els tirem sal gruixuda per sobre
Les coem una mica per cada costat i les enplatem
A gaudir de aquest be de deu.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Carme roura diu:
Delicioses!!!
Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmm!! Només veure-les se'm fa la boca aigua.
Jordi Bosch Negre diu:
La veritat ès que amb aquesta vermellò, ja benen de gust, la llàstima ès el que fan pagar per aquest exemplar.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: