Gamba del Cap de Creus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilogram de gamba fresca del Cap de Creus,ben vermella
  • Unes gotes de oli de oliva de calitat
  • Un pols de sal gruixuda

4 racions

Utensilis

Recomano una bona planxa o paella de ferro colat.

Elaboració

Posem una planxa al foc a escalfar bastant
Tinguem la gamba ben escorreguda
Un cop la planxa ben roenta, i tirem unes gotes de oli , molt poc
Afegim les gambes a la planxa i els tirem sal gruixuda per sobre
Les coem una mica per cada costat i les enplatem
A gaudir de aquest be de deu.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1465 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Carme roura diu:
Delicioses!!!
Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmm!! Només veure-les se'm fa la boca aigua.
Jordi Bosch Negre diu:
La veritat ès que amb aquesta vermellò, ja benen de gust, la llàstima ès el que fan pagar per aquest exemplar.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: