Bulots cuits (cargols típics a França)
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Uns quants bulots- Un raig de vi blanc- Un pols de sal- Un pols de pebre negre molt- Una llimona-
2 racions
Utensilis
Un cassó gros o si preferim olla, depen de la cantitat de cargols.
Elaboració
Rentem i escorrem els bulots . Els posem en un cassó al foc i afegim el vi blanc i salpebrem una mica. Deixem coure durant vint minuts i després escorrem els bulots i els ruixem amb una mica de llimona expremeguda. Els deixem refredar una mica i llestos.
30min
Etiquetes:
Cargols França Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3396 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.