Caldo de Nadal

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ossos de bou
  • 2 ossos de porc
  • Mitja gallina
  • Mitig pollastre
  • Un os de pernil
  • Un tros de costella de bou
  • Un tros d'orella
  • 250 grams de cigrons cuits
  • 250 grams de carn picada de vedella
  • 250 grams carn picada de porc
  • Una botifarra negra
  • Una botifarra blanca
  • 3 patates mitjanes
  • 3 fulles de col
  • 1 xirivia
  • 2 fulles d'api
  • 2 pastanagues
  • Sal
  • Ous
  • Pebre negre
  • Farina
  • 1 paquet de galets per omplir

8 racions

Elaboració

S'agafa una olla amb aigua i es posa al foc i si posen el ossos i el pollastre i la gallina i l'orella i l'os de pernil, quan comença a bullir s'agafa una cullera i es treu tota la espuma que fa el caldo.
I posarem les verdures a l'olla del caldo i el farem bullir de dues a tres hores.
Menters amb un vol posarem la car picada de vedella i porc i els ous un pols de sal i una mica de pebre negra i u remenarem tot junt i farem las pilotes i les posarem a l'olla i haurem a guarda una mica de car per omplir els galets.
I afegirem els cigrons que estan cuits i les botifarres blanca i negre, ho posarem dins del caldo i el farem bullir 30 minuts més.
Colarem el caldo i el posarem amb una olla i quan bulli i posarem els galet que haurem omplert.
En un bandeja posarem la carn d'olla junt amb els cigrons les patates i la col i les botifarres i les pilotes.

3h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

22044 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: