Arròs Caldós amb Conill
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'arròs
- 1 kg de conill
- 1 pebrot vermell
- 2 pebrots verds
- 2 tomàquets
- 4 grans d'all
- 2 litres d'aigua.
4 racions
Elaboració
Es trosseja la carn i es fregeix, quan està fregida s'hi afegeix l'aigua i es deixa coure.
Mentre es fa el sofregit, amb els pebrots, la ceba, l'all, i els tomàquets.
Quan estigui fet se li afegeix a la paella, perquè segueixi bullint a la paella, amb la carn.
Quan porti més o menys mitja hora se li afegeixi el fetge de conill fregit i picat amb un gra d'all cru i julivert, i un got de vi blanc, sal safrà o colorant groc i 400 grams d'arròs.
Es deixa bullir uns 18 minuts i després es deixa 5 minuts en repòs, i se serveix.
Etiquetes: Conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5178 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.