Arròs Caldós amb Conill

Ingredients

  • 400 grams d'arròs
  • 1 kg de conill
  • 1 pebrot vermell
  • 2 pebrots verds
  • 2 tomàquets
  • 4 grans d'all
  • 2 litres d'aigua.

4 racions

Elaboració

Es trosseja la carn i es fregeix, quan està fregida s'hi afegeix l'aigua i es deixa coure.
Mentre es fa el sofregit, amb els pebrots, la ceba, l'all, i els tomàquets.
Quan estigui fet se li afegeix a la paella, perquè segueixi bullint a la paella, amb la carn.
Quan porti més o menys mitja hora se li afegeixi el fetge de conill fregit i picat amb un gra d'all cru i julivert, i un got de vi blanc, sal safrà o colorant groc i 400 grams d'arròs.
Es deixa bullir uns 18 minuts i després es deixa 5 minuts en repòs, i se serveix.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!