Arròs Caldós amb Conill

Ingredients

  • 400 grams d'arròs
  • 1 kg de conill
  • 1 pebrot vermell
  • 2 pebrots verds
  • 2 tomàquets
  • 4 grans d'all
  • 2 litres d'aigua.

4 racions

Elaboració

Es trosseja la carn i es fregeix, quan està fregida s'hi afegeix l'aigua i es deixa coure.
Mentre es fa el sofregit, amb els pebrots, la ceba, l'all, i els tomàquets.
Quan estigui fet se li afegeix a la paella, perquè segueixi bullint a la paella, amb la carn.
Quan porti més o menys mitja hora se li afegeixi el fetge de conill fregit i picat amb un gra d'all cru i julivert, i un got de vi blanc, sal safrà o colorant groc i 400 grams d'arròs.
Es deixa bullir uns 18 minuts i després es deixa 5 minuts en repòs, i se serveix.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: