Salsitxes fregides, amb tomĂ quet, all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Dotze salsitxes de porc,( tres per persona)
  • Un pot de tomĂ quet fregit, ( de 300 grams, aproximadament)
  • Sis alls pelats, i ratllats
  • Un brot de julivert ben picolat
  • VĂ­ blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

ElaboraciĂł

En una paella amb oli d'oliva, fregim les salsitxes. Quan sĂłn fregides, escorrem part de l'oli de fregir-les, i tot seguit, afegim: els alls, el tomĂ quet, i el julivet.
Quan ja ha cuit tot plegat, afegim un raig de vĂ­ blanc, i ho deixem coure uns deu minuts mĂŠs, i ja ho podrem treure a taula amb tres salsitxes, per comensal, posades en un plat, i cobertes amb una mica de salsa.

30min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Salsitxes fregides, amb tomĂ quet, all i julivert

Enllaça aquesta recepta:

3434 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!