Conill a la madrilenya
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill i mig de quilo
- Sis pebrots del piquillo
- Tres alls pelats i aixafats
- Oli d'oliva
- Llard
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una ceba picada
- Vi blanc
- Sofregit de tomàquet
- Brou de pollastre
- Una fulla de llorer
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet
Una safata plana
Elaboració
En una cassola de terrissa de mida gran, posem una mica de llard i un bon raig d'oli, i posem a sofregir el conill tallats salpebrats a trossos regulars, procurant que les espatlles quedin senceres.
Quan el conill ja és ben daurat, el reservem en una safata gran.
Seguidament, en la mateixa cassola, posem a fregir: els pebrots tallats a tires fines juntament amb la ceba picada, els alls aixafats, i una fulla de llorer.
Quan tot plegat ja és ben fregit, hi afegim un got de vi blanc i tres cullerots de sofregit de tomàquet, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim un cullerot de brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull durant uns deu minuts, tot seguit baixem el foc, hi afegim el conill, i deixem que cogui a foc baix, fins que el conill ja esta ben tendre, corregim de sal, ho remenem amb les nanses de la cassola, apaguem el foc, i ho deixem reposar durant cinc minuts, abans de servir-ho a taula amb la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2459 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.