Conill a la cervesa

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 conill de 2 kgs. Aproximadament
  • ½ kg. De prunes sense os
  • 50 grs. De llard, o mantega.
  • 100 grs. De cansalada fumada
  • 5 cebes
  • Sal i pebre
  • Farigola, llaurer
  • 2 cullerades soperes de farina
  • 5 dl. De caldo de pollastre
  • 2 ampolles de cervesa Chimay o d’una altra
  • 2 cullarades soperes de vinagre blanc
  • 2 cullarades soperes de sucre moreno

ElaboraciĂł

Desfeu el llard i afegiu la cansalada tallada a daus.
Afegiu la ceba talladeta i deixeu coure una estona.
Passeu per farina el conill tallat a trossos.
Afegiu el conill junt amb el llard, la cansalada i la ceba, perquè agafi color.
Afegiu el vinagre i deixeu reduir.
Afegiu la cervesa, el sucre moreno, el caldo, farigola i llaurer.
Salpebreu –ho tot, deixeu coure a foc lent , una hora i mitja aprox.
Un quart d’hora abans de finalitzar la cocció , afegiu-hi mig kilo de prunes seques.
Es pot servir amb unes patates empolsades de julivert o purĂŠ de patates.

1h 30min

Notes

Important:
Per beure s’ha de servir una ampolla de la mateixa cervesa que hem utilitzat per la recepta.

Per


Recepta de cuina de Conill a la cervesa

Conill a la cervesa
per jeanriu

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Conill a la cervesa

Enllaça aquesta recepta:

2331 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!