Conill a la cervesa

Una recepta originaria de Chimay, província d’Hainaut (Bélgica)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill de 2 kgs. Aproximadament
  • ½ kg. De prunes sense os
  • 50 grs. De llard, o mantega.
  • 100 grs. De cansalada fumada
  • 5 cebes
  • Sal i pebre
  • Farigola, llaurer
  • 2 cullerades soperes de farina
  • 5 dl. De caldo de pollastre
  • 2 ampolles de cervesa Chimay o d’una altra
  • 2 cullarades soperes de vinagre blanc
  • 2 cullarades soperes de sucre moreno

Elaboració

Desfeu el llard i afegiu la cansalada tallada a daus.
Afegiu la ceba talladeta i deixeu coure una estona.
Passeu per farina el conill tallat a trossos.
Afegiu el conill junt amb el llard, la cansalada i la ceba, perquè agafi color.
Afegiu el vinagre i deixeu reduir.
Afegiu la cervesa, el sucre moreno, el caldo, farigola i llaurer.
Salpebreu –ho tot, deixeu coure a foc lent , una hora i mitja aprox.
Un quart d’hora abans de finalitzar la cocció , afegiu-hi mig kilo de prunes seques.
Es pot servir amb unes patates empolsades de julivert o puré de patates.

1h 30min

Notes

Important:
Per beure s’ha de servir una ampolla de la mateixa cervesa que hem utilitzat per la recepta.

Per


Recepta de cuina de Conill a la cervesa
Conill a la cervesa
per jeanriu

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5484 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: