Conill amb rovellons
Ingredients
- 1 conill tallat a quarts
- 1/2 kl de rovellons, mes o menys
- Sal
- Pebre negre molt
- Ametlles torrades
- Alls picats
- Julivert picat
- Tomàquet triturat
- Ceba picada
- Oli d'oliva
- Farina
4 racions
Elaboració
Prenem una cassola de terrissa i la posem al foc amb oli a escalfar
Mentrestant salpebrem el conill i l'enfarinem
El posem a rossejar a la cassola i un cop rossejat el retirem del foc i de la cassola,conservem la cassola tal com està
Posem una paella al foc amb unes gotes d'oli i fregim una mica els rovellons tallats a trossos si son grossos, els que no , poden anar sencers, i un cop fregits els reservem fora del foc
Tornem a posar la cassola de terrissa al foc i aquest cop i fem un sofregit de ceba i tomàquet
Mentrestant es va fent el sofregit, prenem un morter i fem una picada amb les ametlles torrades, l'all i el julivert
Un cop estigui fet el sofregit de la cassola, i afegim el conill, els bolets i si veiem que fa falta, una mica de aigua , o pot ser brou si volem, ho deixem que es cogui una mica i per ultim afegim la picada
Remenem be la cassola i deixem fer una mica mes tot el conjunt
1h 30min
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4648 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.