Conill amb rovellons
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 conill tallat a quarts
- 1/2 kl de rovellons, mes o menys
- Sal
- Pebre negre molt
- Ametlles torrades
- Alls picats
- Julivert picat
- Tomàquet triturat
- Ceba picada
- Oli d'oliva
- Farina
4 racions
Elaboració
Prenem una cassola de terrissa i la posem al foc amb oli a escalfar
Mentrestant salpebrem el conill i l'enfarinem
El posem a rossejar a la cassola i un cop rossejat el retirem del foc i de la cassola,conservem la cassola tal com està
Posem una paella al foc amb unes gotes d'oli i fregim una mica els rovellons tallats a trossos si son grossos, els que no , poden anar sencers, i un cop fregits els reservem fora del foc
Tornem a posar la cassola de terrissa al foc i aquest cop i fem un sofregit de ceba i tomàquet
Mentrestant es va fent el sofregit, prenem un morter i fem una picada amb les ametlles torrades, l'all i el julivert
Un cop estigui fet el sofregit de la cassola, i afegim el conill, els bolets i si veiem que fa falta, una mica de aigua , o pot ser brou si volem, ho deixem que es cogui una mica i per ultim afegim la picada
Remenem be la cassola i deixem fer una mica mes tot el conjunt
1h 30min
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7692 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.