Conill amb rovellons

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill tallat a quarts
  • 1/2 kl de rovellons, mes o menys
  • Sal
  • Pebre negre molt
  • Ametlles torrades
  • Alls picats
  • Julivert picat
  • Tomàquet triturat
  • Ceba picada
  • Oli d'oliva
  • Farina

4 racions

Elaboració

Prenem una cassola de terrissa i la posem al foc amb oli a escalfar
Mentrestant salpebrem el conill i l'enfarinem
El posem a rossejar a la cassola i un cop rossejat el retirem del foc i de la cassola,conservem la cassola tal com està
Posem una paella al foc amb unes gotes d'oli i fregim una mica els rovellons tallats a trossos si son grossos, els que no , poden anar sencers, i un cop fregits els reservem fora del foc
Tornem a posar la cassola de terrissa al foc i aquest cop i fem un sofregit de ceba i tomàquet
Mentrestant es va fent el sofregit, prenem un morter i fem una picada amb les ametlles torrades, l'all i el julivert
Un cop estigui fet el sofregit de la cassola, i afegim el conill, els bolets i si veiem que fa falta, una mica de aigua , o pot ser brou si volem, ho deixem que es cogui una mica i per ultim afegim la picada
Remenem be la cassola i deixem fer una mica mes tot el conjunt

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3525 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!