Sarsuela
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
Ingredients
- Quatre rodelles de rap
- Quatre rodelles de lluç
- Quatre rodelles de rosada
- Mig quilo d'anelles de calamar
- Vuit gambes-Vuit escamarlans
- Mig quilo de musclos
- Mig quilo de cloïses
- Un got de vi blanc
- Un got de conyac
- Una mica de fumet
- Una cullerada de farina
La picada:
- 8 o 10 ametlles
- Julivert
- Pa fregit en llesques
- suc de la cocció
- un fetge petit (de rap si pot ésser)
- un all pelat i fregit
- una presilla de xocolata
El sofregit:
- Ceba picada fina
- Tomata ratllat sense pell ni llavor
- All pelat i picat ben fi
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una cassola una mica fonda, un morter,un cassó gros i una cullera de fusta.
Elaboració
							Primer de tot obrim els musclos al vapor i els reservem; obrim també les cloïsses al vapor i les reservem. 
Preparem el peix rentat i ben escorregut; el salpebrem i posem una paella al foc amb oli; fregim el peix i  el reservem. 
Després fregim a la mateixa paella i oli fregim la  gamba i l'escamarla i o reservem també. 
Preparem una cassola a part, sempre fora del foc, de moment. Posem en aquesta cassola fora del foc, el peix, les gambes, els escamarlans, els musclos i les cloïsses. 
A la paella que hem fregit tot això, fem un sofregit amb ceba, tomata i all, tot ben picat. 
Un cop fet el sofregit i ben confitat, afegim conyac, empolvorem amb farina i afegim  fumet de peix al sofregit i  deixem reduir uns deu minuts. 
Un cop passat aquest temps, afegim tot el preparat de la paella a la cassola que tenim el peix i marisc. 
Escalfem el forn a 200 graus i mentrestant fem la picada, amb els ingredients abans esmentats; tots ben picats i ens ha de quedar una pasta que desmarxarem amb una mica de fumet i afegirem seguidament a la cassola. 
Sacsejarem la cassola perquè es barregi tot i posarem al forn. 
Fem coure uns minuts i ja estarà a punt.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Marinera  Marisc i crustacis  Peix
 
						Etiquetes: 
						Marinera  Marisc i crustacis  Peix  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 11299 visites.
 11299 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)



 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram