Sarsuela
Categoria:
Peixos i mariscos

Ingredients
- Quatre rodelles de rap
- Quatre rodelles de lluç
- Quatre rodelles de rosada
- Mig quilo d'anelles de calamar
- Vuit gambes-Vuit escamarlans
- Mig quilo de musclos
- Mig quilo de cloïses
- Un got de vi blanc
- Un got de conyac
- Una mica de fumet
- Una cullerada de farina
La picada:
- 8 o 10 ametlles
- Julivert
- Pa fregit en llesques
- suc de la cocció
- un fetge petit (de rap si pot ésser)
- un all pelat i fregit
- una presilla de xocolata
El sofregit:
- Ceba picada fina
- Tomata ratllat sense pell ni llavor
- All pelat i picat ben fi
4 racions
Utensilis
Una cassola una mica fonda, un morter,un cassó gros i una cullera de fusta.
Elaboració
Primer de tot obrim els musclos al vapor i els reservem; obrim també les almejas al vapor i les reservem. Preparem el peix rentat i ben escorregut; el salpebrem i posem una paella al foc amb oli; fregim el peix i el reservem. Després fregim a la mateixa paella i oli fregim la gamba i l'escamarla i o reservem també. Preparem una cassola a part, sempre fora del foc, de moment. Posem en aquesta cassola fora del foc, el peix, les gambes, els escamarlans, els musclos i les almejas. A la paella que hem fregit tot això, fem un sofregit amb ceba, tomata i all, tot ben picat. Un cop fet el sofregit i ben confitat, afegim conyac, empolvorem amb farina i afegim fumet de peix al sofregit i deixem reduir uns deu minuts. Un cop passat aquest temps, afegim tot el preparat de la paella a la cassola que tenim el peix i marisc. Escalfem el forn a 200 graus i mentrestant fem la picada, amb els ingredients abans esmentats; tots ben picats i ens ha de quedar una pasta que desmarxarem amb una mica de fumet i afegirem seguidament a la cassola. Sacsejarem la cassola per que es barregi tot i posarem al forn. Fem coure uns minuts i ja estarà a punt.
1h 30min
Etiquetes:
Marinera Marisc i crustacis Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3841 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.