Bacallà a la llauna

Ingredients

  • 3/4 de kilo de bacalla desalat
  • 2 dl. d'oli
  • 175 gr. de farina
  • 15 gr. de pebre vermell
  • 1 got de vi blanc
  • 5 grans d'alls
  • Julivert

4 racions

Utensilis

Paella
una safata pel forn
un morter per la picada

Elaboració

Poseu oli a la paella i fregiu els trossos de bacallà enfarinats quan ja casi estigui cuit els col·loqueu a la llauna.
Amb l'oli de la paella fregiu tres grans d'alls a tires i després afegiu el pebre vermell, tirant seguit el vi evitant així que el pebrer es cremi.
Deixeu bullir uns minuts i ho poseu damunt del bacallà.
Piqueu molt fins la resta dels alls i el julivert i el poseu sobre el bacallà i després poseu-lo al forn uns 5 minuts, aproximadament.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

16260 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Yolanda grau diu:
Fanny, una pregunta. El pebre vermell, és dolç oi
?, no crec que sigui picant..


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!