Bacallà a la llauna
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3/4 de quilo de bacallà dessalat
- 2 dl. d'oli
- 175 gr. de farina
- 15 gr. de pebre vermell
- 1 got de vi blanc
- 5 grans d'alls
- Julivert
4 racions
Utensilis
Paella
una safata pel forn
un morter per la picada
Elaboració
Poseu oli a la paella i fregiu els trossos de bacallà enfarinats quan ja quasi estigui cuit els col·loqueu a la llauna.
Amb l'oli de la paella fregiu tres grans d'alls a tires i després afegiu el pebre vermell, tirant seguit el vi evitant així que el pebrer es cremi.
Deixeu bullir uns minuts i ho poseu damunt del bacallà.
Piqueu molt fins la resta dels alls i el julivert i el poseu sobre el bacallà i després poseu-lo al forn uns 5 minuts, aproximadament.
45min
Etiquetes: La Segarra Bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
34348 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.