Bacallà a la llauna
Ingredients
- 3/4 de quilo de bacallà dessalat
- 2 dl. d'oli
- 175 gr. de farina
- 15 gr. de pebre vermell
- 1 got de vi blanc
- 5 grans d'alls
- Julivert
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Paella
una safata pel forn
un morter per la picada
Elaboració
							Poseu oli a la paella i fregiu els trossos de bacallà enfarinats quan ja quasi estigui cuit els col·loqueu a la llauna. 
Amb l'oli de la paella fregiu tres grans d'alls a tires i després afegiu el pebre vermell, tirant seguit el vi evitant així que el pebrer es cremi.
Deixeu bullir uns minuts i ho poseu damunt del bacallà.
Piqueu molt fins la resta dels alls i el julivert i el poseu sobre el bacallà i després poseu-lo al forn uns 5 minuts, aproximadament.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						La Segarra  Bacallà
 
						Etiquetes: 
						La Segarra  Bacallà  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 37367 visites.
 37367 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Salses
 Salses
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram