Bunyols de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Ingredients
- 500 grs de bacallà dessalat
- Oli d'oliva
- 100 gr de mantega
- 100 gr de farina
- 1 gra dall
- Julivert
- 2 ous
- Nou moscada
4 racions
Utensilis
1 casola
1 paella
robot de cuina
2 culleres
Elaboració
Poseu l'oli i la mantega en una cassola.
Quan la mantega estigui desfeta afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho coure a foc lent. Una vegada cuit, traieu la cassola del foc i afegiu-hi la farina fins que quedi una massa consistent.
Afegiu-hi l'all i el julivert picat, una mica de nou moscada i els ous.
Tritureu la massa amb un robot de cuina, de manera que quedi tot ben barrejat.
Deixeu-ho reposa a la nevera dues hores.
Amb l'ajut de dues culleres podreu fer-ne quenelles. Fregiu-les a 180º.
20min
Notes
Es pot acompanya amb tomaquet veros i asparrecs a la planxa.
Etiquetes: Quaresma Receptes del delta de l'ebre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10306 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.