Bunyols de bacalla

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5oogs de bacallà dessalat
  • Oli d'oliva
  • 100gr de mantega
  • 100 gr de farina
  • 1 gra dall
  • Julivert
  • 2 ous
  • Nou moscada

4/5 racions

Utensilis

1casola
1paella
robot de cuina
2 culleres

Elaboració

Poseu l'oli i la mantega en una cassola. Quan la mantega estigui desfeta afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho coure a foc lent. Una vegada cuit, traieu la cassola del foc i afegiu-hi la farina fins que quedi una massa consistent. Afegiu-hi l'all i el julivert picat, una mica de nou moscada i els ous. Tritureu la massa amb un robot de cuina, de manera que quedi tot ben barrejat. Deixeu-ho reposa a la nevera dos hores. Amb l'ajut de dues culleres podreu fer-ne quenelles. Fregiu-les a 180º.

20min

Notes

es pot acompanya amb tomaquet veros i asparrecs a la planxa

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2207 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Hola Clara, m´he fixat en la teva recepte de bunyols de bacallà , i m´ha recordat dels que feia la meva mare, els feia igual que tu , i estaven molt bons. Una única cosa que jo recordo , es que sempre respectant la teva recepte , per davant de tot, nomes es un petit comentari i prou, ella a l´hora d´afegir l´ou , ho feia per separat , es a dir , afegia el rovell i la clara a punt de neu per separat. Nomes que m´ha fet gracia aquesta recepte que de petit ens feia la mare i fa molt temps que ningú m´en fa . Salutacions Clara i m´agradat molt recordar aquesta recepte al veure-la aquí.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!